Heidman stapt in online spijkerbroeken | RetailDetail

Heidman stapt in online spijkerbroeken

Heidman stapt in online spijkerbroeken

Oud-C1000-topman Tom Heidman heeft zich ingekocht in de online spijkerbroekenverkoper Jeansonline.com. Hij levert er het kapitaal en de kennis om de snelle groei van het bedrijf in goede banen te leiden.

Ex-topman C1000

Heidman was tot vorig jaar topman van supermarktketen C1000 en verkocht in die functie dat bedrijf aan Jumbo. Eerder vervulde hij een soortgelijke taak bij de non-foodketens binnen Retail Network. Daarnaast was hij werkzaam voor Ahold en LOGO International. Heidman verdiende met retailtransacties de afgelopen jaren zelf ook miljoenen.

 

Jeansonline zegt een van de snelstgroeiende bedrijven te zijn in de verkoop van spijkerbroeken. Afgelopen jaar boekte de onderneming naar eigen zeggen een groei van 68 procent, onder meer door de overname van concurrent Label54.nl. Voor dit jaar verwacht Jeansonine met 50 procent te groeien.

 

"Deze groei gaat gepaard met behoefte aan kennis en werkkapitaal. Mede om die reden is het management van Jeansonline verheugd te kunnen aankondigen dat Tom Heidman als nieuwe aandeelhouder is toegetreden", aldus de onderneming.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.