Heidman stapt in online spijkerbroeken

Heidman stapt in online spijkerbroeken

Oud-C1000-topman Tom Heidman heeft zich ingekocht in de online spijkerbroekenverkoper Jeansonline.com. Hij levert er het kapitaal en de kennis om de snelle groei van het bedrijf in goede banen te leiden.

Ex-topman C1000

Heidman was tot vorig jaar topman van supermarktketen C1000 en verkocht in die functie dat bedrijf aan Jumbo. Eerder vervulde hij een soortgelijke taak bij de non-foodketens binnen Retail Network. Daarnaast was hij werkzaam voor Ahold en LOGO International. Heidman verdiende met retailtransacties de afgelopen jaren zelf ook miljoenen.

 

Jeansonline zegt een van de snelstgroeiende bedrijven te zijn in de verkoop van spijkerbroeken. Afgelopen jaar boekte de onderneming naar eigen zeggen een groei van 68 procent, onder meer door de overname van concurrent Label54.nl. Voor dit jaar verwacht Jeansonine met 50 procent te groeien.

 

"Deze groei gaat gepaard met behoefte aan kennis en werkkapitaal. Mede om die reden is het management van Jeansonline verheugd te kunnen aankondigen dat Tom Heidman als nieuwe aandeelhouder is toegetreden", aldus de onderneming.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon werkt aan eigen sportkleding

17/10/2017

Amazon zou momenteel werken aan eigen collecties sportkleding en daarvoor al contact hebben met producenten die ook al werken voor ketens als Gap en Uniqlo. Momenteel produceren ze nog maar kleine aantallen.

Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Alibaba zet miljarden in op fysieke winkels

28/08/2017

De Chinese e-commerceholding Alibaba heeft de afgelopen twee jaar bijna zeven miljard euro geïnvesteerd in fysieke retail. Met Hema Xiansheng heeft ze al dertien eigen supermarkten en in januari kocht ze ook luxewarenhuis Intime.

Back to top