HNGRY levert nu ook aan huis | RetailDetail

HNGRY levert nu ook aan huis

HNGRY levert nu ook aan huis

De kookpakketten van HNGRY uit Antwerpen worden voortaan ook aan huis geleverd. De winkel werkt daarvoor samen met 'combo by bpost', dat ook al boodschappen levert van enkele andere bedrijven.

 

Keuze uit tien recepten

Klanten van HNGRY kunnen op de website kiezen uit tien verschillende recepten, waarbij ze zelf kunnen kiezen voor hoeveel personen ze het gerecht willen klaarmaken. Vijf van de tien recepten op de website worden om de twee weken vervangen.

 

Bestellingen die voor 22u geplaatst worden, worden de volgende dag aan huis geleverd. De bestellingen worden de volgende dag tussen 18u en 21u afgeleverd door de koerier. De klant kan ook zelf kiezen om een bestelling op een andere dag te laten leveren.

 

De leveringskost van combo by bpost is 9,95 euro, waarbij consumenten ervoor kunnen kiezen om bij meerdere handelaars te bestellen en alle boodschappen samen te laten leveren. De leveringskost blijft daarbij vast op 9,95 euro. Onder andere Carrefour en Louis Delhaize zijn al aangesloten bij combo by bpost.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.