Home24 bouwt nieuw distributiecentrum | RetailDetail

Home24 bouwt nieuw distributiecentrum

Home24 bouwt nieuw distributiecentrum

Home24 bouwt twee nieuw distributiecentra, die ook voor de Nederlandse markt gebruikt zullen worden. De woonwebwinkel van Zalando wil met deze nieuwe accommodatie sneller online orders aan consumenten in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland kunnen leveren.

Dichtbij Nederlandse grens

De nieuwe logistieke centra van Home24 worden gebouwd in Freienbrinck en Grevenbroich in thuisland Duitsland, meldt Internetworld. Vooral de laatste locatie komt van pas voor de internationale expansie van de webwinkel, omdat deze vlakbij Mönchengladbach en dus ook de Nederlandse grens ligt. In het magazijn komen een grote opslagruimte, technische installaties, kantoren en een fotostudio.


Home24 is sinds twee jaar actief in Nederland en zette in het boekjaar tot februari 2014 meer dan 100 miljoen euro om. In totaal biedt de winkel meer dan zeventigduizend woonproducten online aan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.