Hoogvliet werkt samen met Modern.nl | RetailDetail

Hoogvliet werkt samen met Modern.nl

Hoogvliet werkt samen met Modern.nl

Klanten van Hoogvliet kunnen vanaf vandaag een beperkt aantal producten van elektronicawinkel Modern.nl bestellen op de webwinkel van de supermarktketen. Het gaat daarbij om toestellen die passen bij het assortiment van Hoogvliet.

Synergie

Daarbij gaat het onder meer over koffiezetapparaten, blenders en andere toestellen die vooral in de keuken kunnen gebruikt worden. Wie een toestel van Modern.nl koopt bij Hoogvliet krijgt er trouwens meteen een bijpassend product van Hoogvliet gratis bovenop. Er wordt ook een link gelegd naar de barbecue-pagina van Modern.nl op de barbecue-pagina van Hoogvliet: zo willen beide partijen de synergie tussen de assortimenten van beide webwinkels ten volle gebruiken.

 

Wie boodschappen bestelt bij Hoogvliet en tevens een toestel koopt dat beschikbaar wordt gesteld via Modern.nl, kan beide bestellingen tegelijk afrekenen en ze worden ook samen aan huis geleverd. Zo willen beide winkels het gebruiksgemak verhogen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.