Internationale webshop voor Grazia

Internationale webshop voor Grazia

Modemagazine Grazia heeft een eigen internationale webshop geopend, waar het de collecties van 250 verschillende ontwerpers zal verkopen. Het wil zo redactionele inhoud koppelen aan online verkoop.

Keuze van de redactie

Op Graziashop.com zijn onder andere de collecties van Antipodium, Victoria Beckham, Vivienne Westwood Anglomania en Kenzo te vinden. Ook externe retailers kunnen zich aansluiten bij de webshop om hun collecties via het online kanaal te verkopen.

 

Op de speciale pagina Grazify Yourself geven redacteurs van het magazine een beeld van hun eigen stijl, met producten die natuurlijk rechtstreeks gekocht kunnen worden. Zo wil Grazia de redactionele inhoud van het magazine te koppelen aan de producten die te vinden zijn in de webshop,

 

Grazia opende in 2010 al een webshop voor de Nederlandse markt en het was toen het eerste modemagazine in Nederland dat zijn inhoud koppelde aan een mogelijkheid voor zijn lezers om de producten te verkopen. Die versie is ondertussen echter al terug verdwenen, maar nu probeert het magazine het dus opnieuw - en ditmaal op internationale basis.

Tags: