Jackz mikt op beleving met nieuwe webshop | RetailDetail

Jackz mikt op beleving met nieuwe webshop

Jackz mikt op beleving met nieuwe webshop

Jackz, online winkel voor verzorgingsproducten voor mannen, heeft een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website moet een nieuwe huisstijl uitstralen en moet vooral meer inspiratie geven aan bezoekers.

Inspiratie en beleving

"De oude shop was eigenlijk alleen een website met een logo en een schap producten", vertelt eigenaar Patrick van den Elzen aan Twinkle. "Er zat weinig beleving in. Dat hebben we nu veranderd. We zetten met onze nieuwe huisstijl in op inspiratie en beleving. Dat zie je al op de homepage; de productcategorieën in het menu zijn samengevoegd onder één 'Shop'. Dat geeft rust."


Voortaan wordt er ook meer aandacht besteed aan het verhaal achter de producten. Zo zijn er productreviews te vinden en artikelen met mannen over hun dagelijkse verzorging. "Binnenkort publiceren we een gesprek met een bekende cabaretier. Later willen we ook klanten interviewen", klinkt het.


De website werkt nu ook met een responsive design, waardoor hij eenvoudiger te bezoeken is via een mobiel apparaat. Voorheen was dat niet het geval. De nieuwe site zal ook vertaald worden naar het Engels en het Duits, zodat er verdere internationale expansie kan komen. Jackz verkoopt nu al in België en Nederland, maar wil midden volgend jaar ook aan de slag in Duitsland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.