Jumbo opent vijftigste afhaalpunt | RetailDetail

Jumbo opent vijftigste afhaalpunt

Jumbo opent vijftigste afhaalpunt

Iets meer dan een half jaar nadat supermarktketen Jumbo startte met onlineverkoop, opent dinsdag in Uden al het vijftigste afhaalpunt van de keten.

Naar 100 afhaalpunten tegen de zomer

Vanaf 12 mei zullen klanten hun online bestelling kunnen afhalen bij het afhaalpunt van de Jumbo-winkel aan de Drossaard in Uden. "Met het Pick Up Point komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen", zegt Jumbo-ondernemer Roland de Laak in een reactie.

 

Frits van Eerd, CEO bij Jumbo, is alvast tevreden dat de keten deze mijlpaal heeft bereikt. "Het nieuwe Pick Up Point in Uden is het vijftigste Pick Up Point in Nederland. Dat is een mooie mijlpaal voor Jumbo." Jumbo wil deze zomer aan een totaal van 100 afhaalpunten zitten en plant daarom elke week drie tot vijf afhaalpunten te openen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.