Jumbo opent vijftigste afhaalpunt | RetailDetail

Jumbo opent vijftigste afhaalpunt

Jumbo opent vijftigste afhaalpunt

Iets meer dan een half jaar nadat supermarktketen Jumbo startte met onlineverkoop, opent dinsdag in Uden al het vijftigste afhaalpunt van de keten.

Naar 100 afhaalpunten tegen de zomer

Vanaf 12 mei zullen klanten hun online bestelling kunnen afhalen bij het afhaalpunt van de Jumbo-winkel aan de Drossaard in Uden. "Met het Pick Up Point komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen", zegt Jumbo-ondernemer Roland de Laak in een reactie.

 

Frits van Eerd, CEO bij Jumbo, is alvast tevreden dat de keten deze mijlpaal heeft bereikt. "Het nieuwe Pick Up Point in Uden is het vijftigste Pick Up Point in Nederland. Dat is een mooie mijlpaal voor Jumbo." Jumbo wil deze zomer aan een totaal van 100 afhaalpunten zitten en plant daarom elke week drie tot vijf afhaalpunten te openen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.