Kleding.nl als Fashiola naar Groot-Brittannië | RetailDetail

Kleding.nl als Fashiola naar Groot-Brittannië

Kleding.nl als Fashiola naar Groot-Brittannië

Kleding.nl maakt met de website Fashiola.co.uk de oversteek naar Groot-Brittannië. Het is het tweede land waar het platform met dat merk zijn opwachting maakt, nadat het eerder al richting Duitsland trok.

Ook Spanje en Frankrijk

"We willen met lokaal personeel zo goed mogelijk inspelen op de trends en ontwikkelingen van de buitenlandse markten", klinkt het op Twinkle. Het Britse platform heeft momenteel al meer dan tachtig partners, die samen naar verwachting 650.000 artikelen zullen verkopen.

 

Het bedrijf maakte ook al bekend dat het dit jaar nog wil lanceren in Frankrijk en Spanje. Kleding.nl verwacht dan ook dat het dit jaar 35 procent meer omzet zal hebben dan vorig jaar, omwille van de internationale expansie.

 

Kleding.nl startte in 2012 en is een affiliatesite voor kledingwinkels. Vorig jaar had Kleding.nl een omzet van 10 miljoen euro.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.