Lidl komt met online wijnwinkel

Lidl komt met online wijnwinkel

Lidl Nederland heeft een webwinkel gelanceerd voor enkele exclusieve Franse wijnen die het niet in de fysieke winkels zal verkopen. Met de online winkel trapt de discounter zijn Grands Vins de France-campagne op gang.

Tien soorten wijn

Het nieuwe assortiment Franse wijnen dat in de winkelrekken gelegd wordt, zal dan weer niet te koop zijn op de webshop. "Alleen de web-only wijnen van ons Grands Vins de France assortiment zijn daarop te verkrijgen. Deze is vanaf vandaag online, want vanaf vandaag ligt ook het Grands Vins de France-assortiment in onze winkels. We willen onze klanten en alle wijnliefhebbers optimaal bedienen", zegt woordvoerster Christine Braun aan Levensmiddelenkrant.

 

In de webwinkel zijn slechts tien verschillende flessen wijn te koop, voor een prijs gaande van 11,99 euro tot 39,99 euro. Lidl wil niet bevestigen dat er nog meer van dergelijke acties komen, waarbij een deel van het assortiment enkel online wordt verkocht.

 

Ook Lidl België kwam onlangs met een gelijkaardige campagne op de proppen. Daar werd een assortiment van meer dan 80 Franse wijnen gelanceerd, waarvan 23 enkel online te koop zijn.

Tags: