Lidl komt met online wijnwinkel | RetailDetail

Lidl komt met online wijnwinkel

Lidl komt met online wijnwinkel

Lidl Nederland heeft een webwinkel gelanceerd voor enkele exclusieve Franse wijnen die het niet in de fysieke winkels zal verkopen. Met de online winkel trapt de discounter zijn Grands Vins de France-campagne op gang.

Tien soorten wijn

Het nieuwe assortiment Franse wijnen dat in de winkelrekken gelegd wordt, zal dan weer niet te koop zijn op de webshop. "Alleen de web-only wijnen van ons Grands Vins de France assortiment zijn daarop te verkrijgen. Deze is vanaf vandaag online, want vanaf vandaag ligt ook het Grands Vins de France-assortiment in onze winkels. We willen onze klanten en alle wijnliefhebbers optimaal bedienen", zegt woordvoerster Christine Braun aan Levensmiddelenkrant.

 

In de webwinkel zijn slechts tien verschillende flessen wijn te koop, voor een prijs gaande van 11,99 euro tot 39,99 euro. Lidl wil niet bevestigen dat er nog meer van dergelijke acties komen, waarbij een deel van het assortiment enkel online wordt verkocht.

 

Ook Lidl België kwam onlangs met een gelijkaardige campagne op de proppen. Daar werd een assortiment van meer dan 80 Franse wijnen gelanceerd, waarvan 23 enkel online te koop zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.