Louis Delhaize-dochter test eerste afhaalpunt in station

Louis Delhaize-dochter opent eerste afhaalpunt in station

Louis Delhaize-dochter opent eerste afhaalpunt in station

Online supermarkt Wink heeft een afhaalpunt opgezet aan het treinstation van Ottignies. Als de test in samenwerking met de NMBS succesvol is, wil Wink ook in andere treinstations zo'n afhaalpunt opzetten.

“Neem de trein, wij doen uw boodschappen”

Wink, een zustervennootschap van de groep Louis Delhaize, ziet brood in treinstations als afhaalpunt. Op het parkeerterrein aan de Avenue des Villas, bij het station van Ottignies (met 19.000 pendelaars per dag een van de drukste van Wallonië), heeft de online supermarkt een afhaalpunt geïnstalleerd. Met koeling uiteraard, want Wink zet vooral in op verse voeding.

 

Bestellingen die vóór 10 uur worden geplaatst en betaald, kunnen ’s namiddags van 15u30 tot 20 uur worden afgehaald. Een Wink-medewerker plaatst de bestelling zelf in de koffer van de pendelaar. Bestellen kan tot vijf dagen op voorhand.

 

Behalve afhaalpunten in Waver en Zaventem werkt Wink.be momenteel ook samen met brandstofketen Total (Ruisbroek, Sint-Genesius-Rode, Louvain-la-Neuve en Ohain) en krantendistributeur AMP (Anderlecht en Wilrijk), terwijl het via de conciërgedienst EasyDay ook voet aan de grond probeert te krijgen in de bedrijfswereld. Daarnaast is ook thuislevering mogelijk via Combo by Bpost. Als de test in Ottignies positief uitdraait, ligt de weg naar meer afhaalpunten bij treinstations van de NMBS open.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.