MailPlus en Combidesk ontwikkelen MailPlus-connector voor SEOshop

MailPlus en Combidesk ontwikkelen MailPlus-connector voor SEOshop

Combidesk heeft in samenwerking met MailPlus een connector ontwikkeld voor het e-commerceplatform SEOshop. Dankzij de connector worden verschillende gegevens automatisch gesynchroniseerd tussen SEOshop en MailPlus eCom.

Veelgevraagde koppeling

MailPlus eCom is e-mailmarketingsoftware die speciaal werd ontwikkeld voor webwinkeliers. Dankzij de connector met SEOshop zullen contact-, product- en orderhistoriegegevens automatisch worden gesynchroniseerd naar het platform. Ook de standaardcampagnes die aanwezig zijn in MailPlus, zoals een welkomstcampagne of een verjaardagcampagne, worden automatisch vanuit SEOshop in gang gezet.


De eerste webwinkel die de nieuwe connector in gebruik heeft genomen is Sportswearonline.nl. Ondertussen zijn al een tiental andere shops de connector aan het testen of in gesprek met MailPlus rond het gebruik ervan.


"Wij praten veel met onze gebruikers en één van de meest gevraagde koppelingen was die met een Nederlandstalig e-mailmarketingpakket. Dan kom je al snel uit op MailPlus. Met meer dan 2.700 klanten en 10 jaar ervaring is deze integratie wat ons betreft een vanzelfsprekendheid. Er is een uitstekende klik en samen zijn we succesvoller! We kijken met plezier uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking", zegt Tim Fabels, CEO van Combidesk, over de samenwerking.

Tags: