MailPlus en Combidesk ontwikkelen MailPlus-connector voor SEOshop | RetailDetail

MailPlus en Combidesk ontwikkelen MailPlus-connector voor SEOshop

MailPlus en Combidesk ontwikkelen MailPlus-connector voor SEOshop

Combidesk heeft in samenwerking met MailPlus een connector ontwikkeld voor het e-commerceplatform SEOshop. Dankzij de connector worden verschillende gegevens automatisch gesynchroniseerd tussen SEOshop en MailPlus eCom.

Veelgevraagde koppeling

MailPlus eCom is e-mailmarketingsoftware die speciaal werd ontwikkeld voor webwinkeliers. Dankzij de connector met SEOshop zullen contact-, product- en orderhistoriegegevens automatisch worden gesynchroniseerd naar het platform. Ook de standaardcampagnes die aanwezig zijn in MailPlus, zoals een welkomstcampagne of een verjaardagcampagne, worden automatisch vanuit SEOshop in gang gezet.


De eerste webwinkel die de nieuwe connector in gebruik heeft genomen is Sportswearonline.nl. Ondertussen zijn al een tiental andere shops de connector aan het testen of in gesprek met MailPlus rond het gebruik ervan.


"Wij praten veel met onze gebruikers en één van de meest gevraagde koppelingen was die met een Nederlandstalig e-mailmarketingpakket. Dan kom je al snel uit op MailPlus. Met meer dan 2.700 klanten en 10 jaar ervaring is deze integratie wat ons betreft een vanzelfsprekendheid. Er is een uitstekende klik en samen zijn we succesvoller! We kijken met plezier uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking", zegt Tim Fabels, CEO van Combidesk, over de samenwerking.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.