Marc Koster als directeur omnichannel naar Beate Uhse

Marc Koster als directeur omnichannel naar Beate Uhse

Marc Koster, die onlangs zijn vertrek bij Create2fit aankondigde, gaat aan de slag als directeur omnichannel bij Beate Uhse. Eind deze maand vertrekt hij bij Create2fit en gaat hij aan de slag bij zijn nieuwe werkgever.

Nieuwe uitdaging

Marc Koster richtte samen met Tom Coronel Create2fit zelf op. Vijf jaar geleden werd het bedrijf overgenomen door RFS Holland Holding, maar Marc Koster bleef wel in dienst als algemeen directeur. In juni gaf hij aan dat hij op 31 augustus het bedrijf toch zou verlaten.

 

Koster zal bij Beate Uhse de functie van directeur omnichannel vervullen en het bedrijf moeten helpen in een fundamentele verandering: "Beate Uhse heeft een paar jaar geleden de omslag gemaakt van postorder naar e-commerce en investeert daarin ontzettend veel. Ik wil deze interessante fase graag verder professionaliseren en uitbreiden. Daar ga ik vanaf 1 september mijn tanden in zetten. Een mooie uitdaging, na jarenlang barbecues en flatscreens verkocht te hebben", zegt Koster over zijn nieuwe functie.

 

Ook bij Beate Uhse zijn ze tevreden met hun nieuwe aanwinst. "Marc is de beste man op de beste plek", zegt CEO Serge van der Hooft. "Het netwerk en de kennis die hij in bijna 15 jaar online ondernemen heeft opgebouwd zijn voor ons van grote waarde."

Tags: