Marc Koster als directeur omnichannel naar Beate Uhse | RetailDetail

Marc Koster als directeur omnichannel naar Beate Uhse

Marc Koster als directeur omnichannel naar Beate Uhse

Marc Koster, die onlangs zijn vertrek bij Create2fit aankondigde, gaat aan de slag als directeur omnichannel bij Beate Uhse. Eind deze maand vertrekt hij bij Create2fit en gaat hij aan de slag bij zijn nieuwe werkgever.

Nieuwe uitdaging

Marc Koster richtte samen met Tom Coronel Create2fit zelf op. Vijf jaar geleden werd het bedrijf overgenomen door RFS Holland Holding, maar Marc Koster bleef wel in dienst als algemeen directeur. In juni gaf hij aan dat hij op 31 augustus het bedrijf toch zou verlaten.

 

Koster zal bij Beate Uhse de functie van directeur omnichannel vervullen en het bedrijf moeten helpen in een fundamentele verandering: "Beate Uhse heeft een paar jaar geleden de omslag gemaakt van postorder naar e-commerce en investeert daarin ontzettend veel. Ik wil deze interessante fase graag verder professionaliseren en uitbreiden. Daar ga ik vanaf 1 september mijn tanden in zetten. Een mooie uitdaging, na jarenlang barbecues en flatscreens verkocht te hebben", zegt Koster over zijn nieuwe functie.

 

Ook bij Beate Uhse zijn ze tevreden met hun nieuwe aanwinst. "Marc is de beste man op de beste plek", zegt CEO Serge van der Hooft. "Het netwerk en de kennis die hij in bijna 15 jaar online ondernemen heeft opgebouwd zijn voor ons van grote waarde."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.