Michel Schaeffer verlaat Bol.com

Michel Schaeffer verlaat Bol.com

Marketingdirecteur Michel Schaeffer zal op 1 augustus 2015 de deur bij Bol.com definitief dichttrekken. Hij zal vervangen worden door Margaret Versteden.

Vervanger met ervaring

"De afgelopen 14 jaar bij bol.com heb ik ervaren als een echt jongensboek waarbij ieder hoofdstuk spannend en leuk was, een geweldige periode. Ik ben dankbaar en trots dat ik samen met een fantastisch team collega's de ambitie heb kunnen verwezenlijken om bol.com groot en succesvol in Nederland en België te maken. 2014 was het meest succesvolle jaar uit de geschiedenis van bol.com", zegt Schaeffer over zijn vertrek.

 

Zijn plaats zal ingenomen worden door Margaret Versteden, die al vanaf 1 juni het directieteam komt versterken. Eerder werkte Versteden bij bedrijven als BCG, Bain & Company en Nike, waar ze verantwoordelijk was voor e-commerce en online customization business. "Ik vind het geweldig dat ik bol.com binnenkort zal versterken. De ambitie, gedrevenheid en positieve energie die er bij bol.com vanaf spat, ervaar ik als zeer inspirerend".

Tags: