Michel Schaeffer verlaat Bol.com | RetailDetail

Michel Schaeffer verlaat Bol.com

Michel Schaeffer verlaat Bol.com

Marketingdirecteur Michel Schaeffer zal op 1 augustus 2015 de deur bij Bol.com definitief dichttrekken. Hij zal vervangen worden door Margaret Versteden.

Vervanger met ervaring

"De afgelopen 14 jaar bij bol.com heb ik ervaren als een echt jongensboek waarbij ieder hoofdstuk spannend en leuk was, een geweldige periode. Ik ben dankbaar en trots dat ik samen met een fantastisch team collega's de ambitie heb kunnen verwezenlijken om bol.com groot en succesvol in Nederland en België te maken. 2014 was het meest succesvolle jaar uit de geschiedenis van bol.com", zegt Schaeffer over zijn vertrek.

 

Zijn plaats zal ingenomen worden door Margaret Versteden, die al vanaf 1 juni het directieteam komt versterken. Eerder werkte Versteden bij bedrijven als BCG, Bain & Company en Nike, waar ze verantwoordelijk was voor e-commerce en online customization business. "Ik vind het geweldig dat ik bol.com binnenkort zal versterken. De ambitie, gedrevenheid en positieve energie die er bij bol.com vanaf spat, ervaar ik als zeer inspirerend".

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.