Nederlandse webwinkel voor Samsung

Nederlandse webwinkel voor Samsung

Het Koreaanse elektronicamerk Samsung heeft een Nederlandse webwinkel geopend. Het merk is begonnen met de rechtstreekse verkoop van producten via een eigen kanaal in een aantal Europese landen.

Gratis verzending

Tot voor kort verwees Samsung op zijn website enkel maar naar verkooppunten van partners, maar nu verkoopt het dus ook zelf producten. En dat doet het onder andere in Nederland.

 

Op de website wordt vrijwel het volledige mobiele gamma van Samsung verkocht. Daarbij gaat het om de populaire Galaxy smartphones, maar ook om tablets, fototoestellen en verschillende accessoires. Het verkoopt er ook verlichting en harde schijven. Televisietoestellen worden niet aangeboden.

 

De verzending bij de webwinkel is gratis en wie zijn bestelling voor 17 uur plaatst, krijgt het pakket de volgende dag al geleverd. Onlineverkoop is voor Samsung de volgende stap in directe retailverkoop, nadat het dit jaar ook al enkele Experience Stores opende in Nederland. Daarvoor werkt het samen met Phone House, dat de winkels uitbaat.

Tags: