Nederlandse webwinkel voor Samsung | RetailDetail

Nederlandse webwinkel voor Samsung

Nederlandse webwinkel voor Samsung

Het Koreaanse elektronicamerk Samsung heeft een Nederlandse webwinkel geopend. Het merk is begonnen met de rechtstreekse verkoop van producten via een eigen kanaal in een aantal Europese landen.

Gratis verzending

Tot voor kort verwees Samsung op zijn website enkel maar naar verkooppunten van partners, maar nu verkoopt het dus ook zelf producten. En dat doet het onder andere in Nederland.

 

Op de website wordt vrijwel het volledige mobiele gamma van Samsung verkocht. Daarbij gaat het om de populaire Galaxy smartphones, maar ook om tablets, fototoestellen en verschillende accessoires. Het verkoopt er ook verlichting en harde schijven. Televisietoestellen worden niet aangeboden.

 

De verzending bij de webwinkel is gratis en wie zijn bestelling voor 17 uur plaatst, krijgt het pakket de volgende dag al geleverd. Onlineverkoop is voor Samsung de volgende stap in directe retailverkoop, nadat het dit jaar ook al enkele Experience Stores opende in Nederland. Daarvoor werkt het samen met Phone House, dat de winkels uitbaat.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.