Nespresso start met sameday delivery | RetailDetail

Nespresso start met sameday delivery

Nespresso start met sameday delivery

Met Nespresso Vandaag kunnen Nederlandse consumenten voortaan nog dezelfde dag hun koffiecapsules van de Nestlé-dochter aan huis laten leveren. Voorlopig is de dienst wel enkel nog maar beschikbaar in de Randstad.

Investeren

Klanten die in de voormiddag hun bestelling plaatsen, kunnen die voortaan nog dezelfde dag laten leveren voor een meerprijs van 1,90 euro. De bestellingen worden tussen 18u en 21u aan huis geleverd, gebruikte capsules kunnen voor recyclage terug worden meegegeven aan de koerier. Volgens RetailNews is het de eerste keer is dat dergelijke dienst wordt aangeboden voor een product dat zo veel wordt geconsumeerd als koffie.

 

Nespresso is fors aan het investeren in Nederland: zo zette het de samenwerking met De Bijenkorf stop om zelf meer eigen winkels te gaan openen. De komende maanden moeten er vijf filialen van Nespresso openen in Nederland, waar vooral de nadruk wordt gelegd op de zintuigelijke beleving rond koffie.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.