The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

De Nederlandse start-up The Next Closet heeft tijdens een investeringsronde een miljoen euro aan groeikapitaal weten op te halen. Zo willen ze de online marktplaats voor tweedehands kleding verder laten groeien.

App en Belgische markt

“De snel groeiende handel via ons platform bevestigde de behoefte aan mooie tweedehands kleding”, aldus medeoprichter Lieke Pijpers aan Nederlands Medianieuws. “Om deze groei te kunnen faciliteren en versnellen, zijn we een investeringsronde gestart.”

 

Eén van die investeerders is Wayne Parker Kent, de grootste online uitgeverij van Nederland. Daar vonden ze de investering in The Next Closet een logische stap: de uitgeverij beschikt immers over enkele online beautymagazines en ziet in The Next Closet een relevante dienst voor zijn publiek. Daarnaast investeerde ook Maarten Beucker Andreae, medeoprichter en voormalige CEO van 2dehands.be, in The Next Closet.

 

Dankzij het groeigeld hoopt The Next Closet meer leden aan te trekken, onder andere dankzij de lancering van een app volgende maand en de expansie naar België binnenkort.