Nieuwe investeringen voor modediscounter Lesara

Nieuwe investeringen voor modediscounter Lesara

De online modediscounter Lesara heeft 15 miljoen euro groeigeld opgehaald. Daarnaast stelde het bedrijf een country manager aan voor Nederland. Lesara is ondertussen al enkele maanden actief in Nederland.

Sterke eerste maanden in Nederland

Naast Nederland is Lesara ook te vinden in thuisland Duitsland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. De 15 miljoen euro werden opgehaald bij nieuwe investeerders VC Northzone en Vorwerk Ventures en bij bestaande investeerders.


"Samen met onze nieuwe en oude investeerders komen we grote stappen dichterbij ons uiteindelijke doel: iedereen overal snel toegang te geven tot geweldige mode- en lifestyle-producten voor een betaalbare prijs", zegt CEO Roman Kirsch aan Twinkle.


Kirsch voegt er ook aan toe dat de eerste maanden in Nederland een groot succes zijn - in de eerste weken na de start in Nederland werden al meer dan 10.000 bestellingen geplaatst - en dat er daarom werd besloten om voor het land ook een country manager aan te stellen. Sander van Bladel krijgt de taak om die groei door te zetten.

Tags: