Nieuwe website voor Bruna | RetailDetail

Nieuwe website voor Bruna

Nieuwe website voor Bruna

Winkelketen Bruna heeft een nieuwe website gelanceerd, die deel uitmaakt van de nieuwe strategie van het bedrijf om veel meer te focussen op multichannel. De site zal ook bezocht kunnen worden vanuit de winkels, zodat klanten onbeschikbare boeken onmiddellijk online kunnen bestellen.

Mobiel gebruik

De nieuwe website van Bruna heeft vooral een aanpassing gekregen voor mobiel gebruik: er wordt nu meer met afbeeldingen en verschillende blokken gewerkt, om meer overzicht te creëren. De mobiele website die in 2011 door Bruna werd gelanceerd, is dan ook weer opgedoekt: het adres van de mobiele site linkt nu gewoon door naar Bruna.nl. Naast de website heeft Bruna ook nog een app voor tablets, die echter wel zal blijven bestaan.

 

Naast de nieuwe website wil Bruna de komende periode ook een aantal nieuwe concepten uittesten in de fysieke filialen. Ook komt er Wi-Fi in elke winkel en zullen het assortiment, de dienstverlening en de logistiek herbekeken worden. Door al die investeringen verwacht Bruna dat het dit jaar verlies zal maken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.