Nieuwe website voor Bruna

Nieuwe website voor Bruna

Winkelketen Bruna heeft een nieuwe website gelanceerd, die deel uitmaakt van de nieuwe strategie van het bedrijf om veel meer te focussen op multichannel. De site zal ook bezocht kunnen worden vanuit de winkels, zodat klanten onbeschikbare boeken onmiddellijk online kunnen bestellen.

Mobiel gebruik

De nieuwe website van Bruna heeft vooral een aanpassing gekregen voor mobiel gebruik: er wordt nu meer met afbeeldingen en verschillende blokken gewerkt, om meer overzicht te creëren. De mobiele website die in 2011 door Bruna werd gelanceerd, is dan ook weer opgedoekt: het adres van de mobiele site linkt nu gewoon door naar Bruna.nl. Naast de website heeft Bruna ook nog een app voor tablets, die echter wel zal blijven bestaan.

 

Naast de nieuwe website wil Bruna de komende periode ook een aantal nieuwe concepten uittesten in de fysieke filialen. Ook komt er Wi-Fi in elke winkel en zullen het assortiment, de dienstverlening en de logistiek herbekeken worden. Door al die investeringen verwacht Bruna dat het dit jaar verlies zal maken.

Tags: