Nieuwe website voor Bruna | RetailDetail

Nieuwe website voor Bruna

Nieuwe website voor Bruna

Winkelketen Bruna heeft een nieuwe website gelanceerd, die deel uitmaakt van de nieuwe strategie van het bedrijf om veel meer te focussen op multichannel. De site zal ook bezocht kunnen worden vanuit de winkels, zodat klanten onbeschikbare boeken onmiddellijk online kunnen bestellen.

Mobiel gebruik

De nieuwe website van Bruna heeft vooral een aanpassing gekregen voor mobiel gebruik: er wordt nu meer met afbeeldingen en verschillende blokken gewerkt, om meer overzicht te creëren. De mobiele website die in 2011 door Bruna werd gelanceerd, is dan ook weer opgedoekt: het adres van de mobiele site linkt nu gewoon door naar Bruna.nl. Naast de website heeft Bruna ook nog een app voor tablets, die echter wel zal blijven bestaan.

 

Naast de nieuwe website wil Bruna de komende periode ook een aantal nieuwe concepten uittesten in de fysieke filialen. Ook komt er Wi-Fi in elke winkel en zullen het assortiment, de dienstverlening en de logistiek herbekeken worden. Door al die investeringen verwacht Bruna dat het dit jaar verlies zal maken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.