Omoda biedt extra functies voor online shopper | RetailDetail

Omoda biedt extra functies voor online shopper

Omoda biedt extra functies voor online shopper

Winkelketen Omoda heeft een aantal functies toegevoegd aan zijn webshop, die het klanten eenvoudiger moeten maken om schoenen ook offline te zoeken en op te halen in de winkels.

Click & Collect

Bij schoenen in de online shop van Omoda staat vanaf nu ook een voorraadchecker voor de stenen winkels. Consumenten kunnen zo zien of de schoenen die ze willen wel beschikbaar zijn in hun filiaal.

 

"Veel klanten bekijken de collectie eerst online, voor ze naar een Omoda-winkel gaan. Met de nieuwe functie op de website wordt onnodig bezoek aan de winkel voorkomen. Ook wanneer klanten twijfelen over de maat en liever in de winkel passen, komt het online checken van de voorraad goed van pas", zegt Omoda aan Twinkle.

 

Klanten krijgen binnenkort ook de mogelijkheid om schoenen te reserveren in een filiaal van Omoda. Die kunnen ze dan daar gaan passen en betalen. Het systeem zal binnen maximaal twee maanden uitgerold worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.