Regiovers.nl en Graaggedaan.nl gaan samen | RetailDetail

Regiovers.nl en Graaggedaan.nl gaan samen

Regiovers.nl en Graaggedaan.nl gaan samen

In een poging om landelijke dekking te bekomen met hun online platforms voor ambachtelijke verswinkels, gaan Regiovers.nl en Graaggedaan.nl de handen samen verder als Graaggedaan.nl.

Nieuwe website

Via beide sites kunnen handelaars die een winkel met verse producten uitbaten een eigen webwinkel openen. Door beide platformen samen te voegen, zullen er meer winkeliers op één website te vinden zijn, wat zorgt voor een landelijke dekking en een betere inzet van investeringen. Vanaf september komt er een geheel nieuwe website die zal fungeren onder de naam van Graaggedaan.nl.

 

"Wij willen voorkomen dat ambachtelijke verswinkels uit het straatbeeld verdwijnen en consumenten alleen nog maar naar centrale ketens kunnen om boodschappen te doen", aldus Aart Jan van der Kaaij, een van de oprichters van Graaggedaan.nl. "Door deze producten online aan te bieden, ontzorgen wij de klant én de versspeciaalzaak. Door meer winkels online aan te bieden op één platform, krijgen we meer bekendheid bij consumenten en dat zal leiden tot meer online bestellingen."

 

"Als Graaggedaan.nl bieden wij consumenten het beste aan van wat er lokaal wordt geproduceerd. Gezond, vertrouwd uit je eigen buurt, gemakkelijk te bestellen en eventueel zelfs bij je thuisbezorgd. Door de fusie willen wij hét landelijke versplatform online worden", zegt Babs Buijs, mede-eigenaar van Regiovers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.