Regiovers.nl en Graaggedaan.nl gaan samen | RetailDetail

Regiovers.nl en Graaggedaan.nl gaan samen

Regiovers.nl en Graaggedaan.nl gaan samen

In een poging om landelijke dekking te bekomen met hun online platforms voor ambachtelijke verswinkels, gaan Regiovers.nl en Graaggedaan.nl de handen samen verder als Graaggedaan.nl.

Nieuwe website

Via beide sites kunnen handelaars die een winkel met verse producten uitbaten een eigen webwinkel openen. Door beide platformen samen te voegen, zullen er meer winkeliers op één website te vinden zijn, wat zorgt voor een landelijke dekking en een betere inzet van investeringen. Vanaf september komt er een geheel nieuwe website die zal fungeren onder de naam van Graaggedaan.nl.

 

"Wij willen voorkomen dat ambachtelijke verswinkels uit het straatbeeld verdwijnen en consumenten alleen nog maar naar centrale ketens kunnen om boodschappen te doen", aldus Aart Jan van der Kaaij, een van de oprichters van Graaggedaan.nl. "Door deze producten online aan te bieden, ontzorgen wij de klant én de versspeciaalzaak. Door meer winkels online aan te bieden op één platform, krijgen we meer bekendheid bij consumenten en dat zal leiden tot meer online bestellingen."

 

"Als Graaggedaan.nl bieden wij consumenten het beste aan van wat er lokaal wordt geproduceerd. Gezond, vertrouwd uit je eigen buurt, gemakkelijk te bestellen en eventueel zelfs bij je thuisbezorgd. Door de fusie willen wij hét landelijke versplatform online worden", zegt Babs Buijs, mede-eigenaar van Regiovers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.