Regiovers.nl en Graaggedaan.nl gaan samen

Regiovers.nl en Graaggedaan.nl gaan samen

In een poging om landelijke dekking te bekomen met hun online platforms voor ambachtelijke verswinkels, gaan Regiovers.nl en Graaggedaan.nl de handen samen verder als Graaggedaan.nl.

Nieuwe website

Via beide sites kunnen handelaars die een winkel met verse producten uitbaten een eigen webwinkel openen. Door beide platformen samen te voegen, zullen er meer winkeliers op één website te vinden zijn, wat zorgt voor een landelijke dekking en een betere inzet van investeringen. Vanaf september komt er een geheel nieuwe website die zal fungeren onder de naam van Graaggedaan.nl.

 

"Wij willen voorkomen dat ambachtelijke verswinkels uit het straatbeeld verdwijnen en consumenten alleen nog maar naar centrale ketens kunnen om boodschappen te doen", aldus Aart Jan van der Kaaij, een van de oprichters van Graaggedaan.nl. "Door deze producten online aan te bieden, ontzorgen wij de klant én de versspeciaalzaak. Door meer winkels online aan te bieden op één platform, krijgen we meer bekendheid bij consumenten en dat zal leiden tot meer online bestellingen."

 

"Als Graaggedaan.nl bieden wij consumenten het beste aan van wat er lokaal wordt geproduceerd. Gezond, vertrouwd uit je eigen buurt, gemakkelijk te bestellen en eventueel zelfs bij je thuisbezorgd. Door de fusie willen wij hét landelijke versplatform online worden", zegt Babs Buijs, mede-eigenaar van Regiovers.

Tags: