Rituals brengt videogeschenkkaart op de markt

Rituals brengt videogeschenkkaart op de markt

Rituals heeft vandaag zijn nieuwe Gift App gelanceerd, waarmee klanten online producten kunnen bestellen of cadeau doen, maar ze kunnen ook gepersonaliseerde cadeaukaarten met een video maken.

Uitgebreide app

"Wij zien de afgelopen jaren een sterke groei van social gifting. Samen met Rituals hebben wij een innovatieve oplossing bedacht om het geven van een cadeau op afstand nog persoonlijker en leuker te maken", aldus managing director Nishant Dogra van Mobile strategy, dat de app ontwikkelde.

 

Naast het maken van geschenkkaarten en het aankopen van producten op de webshop, bevat de app van Rituals ook een productscanner, waarmee artikels kunnen worden toegevoegd aan een wenslijst of in het winkelmandje geplaatst worden. Er is ook een store locator aan boord, waarmee klanten eenvoudig de dichtstbijzijnde winkel kunnen vinden.

 

Daarnaast denkt Rituals met zijn app ook aan de 'innerlijke mens': zo is er een spreuk van de dag, een wekelijkse video die moet helpen met ontstressen en zijn er ook verschillende yoga-oefeningen te vinden.

Tags: