Rituals brengt videogeschenkkaart op de markt | RetailDetail

Rituals brengt videogeschenkkaart op de markt

Rituals brengt videogeschenkkaart op de markt

Rituals heeft vandaag zijn nieuwe Gift App gelanceerd, waarmee klanten online producten kunnen bestellen of cadeau doen, maar ze kunnen ook gepersonaliseerde cadeaukaarten met een video maken.

Uitgebreide app

"Wij zien de afgelopen jaren een sterke groei van social gifting. Samen met Rituals hebben wij een innovatieve oplossing bedacht om het geven van een cadeau op afstand nog persoonlijker en leuker te maken", aldus managing director Nishant Dogra van Mobile strategy, dat de app ontwikkelde.

 

Naast het maken van geschenkkaarten en het aankopen van producten op de webshop, bevat de app van Rituals ook een productscanner, waarmee artikels kunnen worden toegevoegd aan een wenslijst of in het winkelmandje geplaatst worden. Er is ook een store locator aan boord, waarmee klanten eenvoudig de dichtstbijzijnde winkel kunnen vinden.

 

Daarnaast denkt Rituals met zijn app ook aan de 'innerlijke mens': zo is er een spreuk van de dag, een wekelijkse video die moet helpen met ontstressen en zijn er ook verschillende yoga-oefeningen te vinden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.