Roland van den Berg wordt directeur e-commerce bij Jumbo

Roland van den Berg wordt directeur e-commerce bij Jumbo

Roland van den Berg gaat directeur e-commerce worden bij Jumbo Supermarkten, de op één na grootste supermarktketen van Nederland. Van den Berg is er al twee jaar aan de slag als manager business development.

Leiding over kantoor in Den Bosch

Vanaf 1 januari krijgt van den Berg dus een plekje in de directie als hoofd van e-commerce, waarmee de keten zijn ambitie op dat vlak nog eens extra onderstreept. "Jumbo stelt de klant centraal en wil daarom aanwezig zijn waar de klant is, ook online", verklaarde een woordvoerder van de keten onlangs aan Twinkle.

 

"Daarom zijn er inderdaad ambities op het gebied van e-commerce. Deze ambities worden op dit moment door een team dat is gevestigd in een kantoor in Den Bosch uitgewerkt." Het zal de taak van de nieuwe directeur e-commerce worden om dat kantoor te leiden.

 

Jumbo biedt op haar website al een dienst aan voor foto's en gebak. Andere initiatieven op vlak van online verkoop bleven voorlopig nog uit, al investeerde de keten vorig jaar fors in zijn online service, met onder andere een Facebookpagina, een applicatie met recepten en een wijnblog. Met de aanstelling van Roland van den Berg lijkt het er nu dus op dat de keten de uitbouw van zijn online service wil verderzetten, al wil Jumbo daar nog geen uitspraken over doen.

Tags: