Sanoma en SBS lanceren Happydeal.nl

Sanoma en SBS lanceren Happydeal.nl

Sanoma en SBS hebben samen het e-commerceplatform Happydeal.nl gelanceerd, een dealsite waarvan het de bedoeling van de initiatiefnemers is dat die minder lukraak aanbiedingen naar klanten stuurt.

"Relevantie richting klant"

Elke dag van de week heeft een eigen thema, zoals familie en kinderen of verzorging en gezondheid. Bezoekers kunnen zich op voorhand inschrijven op thema's waarvoor ze interesse hebben en ze zullen dan ook enkel aanbiedingen ontvangen die betrekking hebben op dat thema.

 

Per dagthema zal de klant een topaanbieding doorgestuurd krijgen, die wordt uitgekozen door Happy Deal. Elke deal zal enkele dagen beschikbaar blijven en de voorraad kan ook live opgevolgd worden, zodat klanten bij twijfel minder kans hebben om een deal mis te lopen.

 

"Wij geloven in relevantie richting onze klanten. Er komt al heel veel op hen af op het gebied van kortingen en aanbiedingen, en met het grootste deel daarvan kan een consument niks. Happy Deal belooft in ieder geval dat je alleen die aanbiedingen krijgt waar je om hebt gevraagd en garandeert daarbij A-merkkwaliteit", aldus manager Ronald Luijendijk.

Tags: