Seksshop Willie.nl neemt CLS Healthcare over | RetailDetail

Seksshop Willie.nl neemt CLS Healthcare over

Seksshop Willie.nl neemt CLS Healthcare over

De online seksshop Willie.nl heeft CLS Healthcare overgenomen. Dat is het moederbedrijf van Condoomfabriek.nl en het condoommerk Safe. De gecombineerde omzet van de twee bedrijven zal rond 5 miljoen euro schommelen.

 

Meer schaalvoordeel

"Terwijl Christine le Duc gisteren bekend heeft gemaakt om 13 winkels te sluiten, kennen wij elk jaar prachtige groeicijfers", aldus directeur Jacqueline Texidor van Willie.nl in een persbericht. "Door de overname van Condoomfabriek.nl en Safe.nl verwachten we nog meer schaalvoordeel te krijgen en ons assortiment verder te kunnen uitbreiden."


CLS Healthcare is in 2005 opgericht en is één van de grootste spelers in Nederland op het vlak van de online verkoop van condooms. Vooral de website Condoomfabriek.nl is een bekende naam onder jongeren. Op de website wordt een uitgebreid assortiment aan condooms verkocht, waaronder het eigen huismerk en het premiummerk Safe.


Willie.nl is opgericht in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de top-drie spelers op de markt van erotische webwinkels in Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Ellis Gourmet Burger vindt nieuwe eigenaars

08/06/2018

Fastfoodholding Top Brands en investeerdersgroep Gimv zijn de nieuwe eigenaars van Ellis Gourmet Burger. Samen met medeoprichter Thierry Canetta willen ze de Belgische burgerketen verder helpen uitbreiden.

Verkoop Hema afgesprongen

06/06/2018

De overname van Hema door de Belgische investeringsmaatschappij Core Equity zal dan toch niet doorgaan. Onenigheid met de franchisenemers van de retailer over de onlineverkopen ligt aan de basis van de mislukking.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.