Seksshop Willie.nl neemt CLS Healthcare over

Seksshop Willie.nl neemt CLS Healthcare over

De online seksshop Willie.nl heeft CLS Healthcare overgenomen. Dat is het moederbedrijf van Condoomfabriek.nl en het condoommerk Safe. De gecombineerde omzet van de twee bedrijven zal rond 5 miljoen euro schommelen.

 

Meer schaalvoordeel

"Terwijl Christine le Duc gisteren bekend heeft gemaakt om 13 winkels te sluiten, kennen wij elk jaar prachtige groeicijfers", aldus directeur Jacqueline Texidor van Willie.nl in een persbericht. "Door de overname van Condoomfabriek.nl en Safe.nl verwachten we nog meer schaalvoordeel te krijgen en ons assortiment verder te kunnen uitbreiden."


CLS Healthcare is in 2005 opgericht en is één van de grootste spelers in Nederland op het vlak van de online verkoop van condooms. Vooral de website Condoomfabriek.nl is een bekende naam onder jongeren. Op de website wordt een uitgebreid assortiment aan condooms verkocht, waaronder het eigen huismerk en het premiummerk Safe.


Willie.nl is opgericht in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de top-drie spelers op de markt van erotische webwinkels in Nederland.