Spar houdt actie gratis winkelen bij Spar Online | RetailDetail

Spar houdt actie gratis winkelen bij Spar Online

Spar houdt actie gratis winkelen bij Spar Online

Spar houdt tot 29 oktober een actie waarbij klanten van Spar Online kans maken op drie minuten gratis online winkelen. De supermarktorganisatie telt inmiddels 120 winkels die deelnemen aan Spar Online.

Online bestelservice

Door een online bestelling te plaatsen maakt de klant kans op gratis online winkelen, er geldt geen minimaal bestedingsbedrag. Spar-winkels met een Spar Online bestelservice bieden klanten, instellingen, bedrijven, verenigingen en scholen de mogelijkheid om online boodschappen te bestellen. Vrijwel alle artikelen uit de winkel zijn ook online en tegen dezelfde prijs beschikbaar.

 

De bestelde boodschappen kunnen in de winkel worden afgehaald of vanaf 50 euro gratis worden bezorgd. Spar wil met de online bestelservice van de buurtwinkelformule de lokale betrokkenheid van de Spar-ondernemer behouden.

 

Spar Holding BV, gevestigd in Waalwijk en Alkmaar, is in Nederland merkhouder van de buurtsupermarktformules Spar en Attent. Het gaat in totaal om bijna 500 buurtwinkels, die worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Spar Holding is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.