Spar houdt actie gratis winkelen bij Spar Online

Spar houdt actie gratis winkelen bij Spar Online

Spar houdt tot 29 oktober een actie waarbij klanten van Spar Online kans maken op drie minuten gratis online winkelen. De supermarktorganisatie telt inmiddels 120 winkels die deelnemen aan Spar Online.

Online bestelservice

Door een online bestelling te plaatsen maakt de klant kans op gratis online winkelen, er geldt geen minimaal bestedingsbedrag. Spar-winkels met een Spar Online bestelservice bieden klanten, instellingen, bedrijven, verenigingen en scholen de mogelijkheid om online boodschappen te bestellen. Vrijwel alle artikelen uit de winkel zijn ook online en tegen dezelfde prijs beschikbaar.

 

De bestelde boodschappen kunnen in de winkel worden afgehaald of vanaf 50 euro gratis worden bezorgd. Spar wil met de online bestelservice van de buurtwinkelformule de lokale betrokkenheid van de Spar-ondernemer behouden.

 

Spar Holding BV, gevestigd in Waalwijk en Alkmaar, is in Nederland merkhouder van de buurtsupermarktformules Spar en Attent. Het gaat in totaal om bijna 500 buurtwinkels, die worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Spar Holding is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie.

Tags: