Storing bij bezorgdienst Albert Heijn | RetailDetail

Storing bij bezorgdienst Albert Heijn

Storing bij bezorgdienst Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn had gisteren te maken met een landelijk storing, waardoor online bestellingen niet aan huis werden geleverd. Door een fout in het systeem werden alle bestellingen geannuleerd.

3.800 bestellingen geannuleerd

Klanten die online besteld hadden, kregen de melding dat hun bestelling was geannuleerd. Albert Heijn stelde vanmorgen dat het probleem ondertussen is opgelost, maar dat de geannuleerde bestellingen niet meer kunnen geleverd worden. Het zou gaan om in totaal 3.800 bestellingen.

 

Een aantal klanten die echt nood hadden aan hun bestellingen, zoals kinderdagverblijven, werden telefonisch op de hoogte gebracht. Andere klanten kregen een sms of mailbericht. Dat meldt de NOS.


Albert Heijn heeft ook besloten om alle getroffen klanten te vergoeden met een waardebon van tien euro, als tegemoetkoming voor het ongemak. Er waren geen problemen bij bestellingen die moesten worden opgehaald bij afhaalpunten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.