Storing bij bezorgdienst Albert Heijn | RetailDetail

Storing bij bezorgdienst Albert Heijn

Storing bij bezorgdienst Albert Heijn

Supermarktketen Albert Heijn had gisteren te maken met een landelijk storing, waardoor online bestellingen niet aan huis werden geleverd. Door een fout in het systeem werden alle bestellingen geannuleerd.

3.800 bestellingen geannuleerd

Klanten die online besteld hadden, kregen de melding dat hun bestelling was geannuleerd. Albert Heijn stelde vanmorgen dat het probleem ondertussen is opgelost, maar dat de geannuleerde bestellingen niet meer kunnen geleverd worden. Het zou gaan om in totaal 3.800 bestellingen.

 

Een aantal klanten die echt nood hadden aan hun bestellingen, zoals kinderdagverblijven, werden telefonisch op de hoogte gebracht. Andere klanten kregen een sms of mailbericht. Dat meldt de NOS.


Albert Heijn heeft ook besloten om alle getroffen klanten te vergoeden met een waardebon van tien euro, als tegemoetkoming voor het ongemak. Er waren geen problemen bij bestellingen die moesten worden opgehaald bij afhaalpunten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.