Stylefruits gaat ook kinderkleding verkopen | RetailDetail

Stylefruits gaat ook kinderkleding verkopen

Stylefruits gaat ook kinderkleding verkopen

Online damesmodeverkoper Stylefruits is van plan om nog dit jaar ook kinderkleding aan te bieden. Het Duitse bedrijf wil zo ingaan op een vraag van de klanten en mikt meteen ook op geografische expansie.

Sociale media belangrijk

Stylefruits doet voorlopig voornamelijk dienst als doorverwijssite voor vrouwenmode: consumenten kunnen er kledij vinden van verschillende aanbieders en kunnen ook eigen outfits samenstellen en op de website plaatsen, ter inspiratie van andere bezoekers. Naast vrouwenmode biedt het ook woonartikelen aan, een segment dat momenteel al goed is voor 15 procent van de omzet.

 

"Facebook is voor ons een belangrijk medium om fans te genereren. In jullie land zijn wij het grootste fashionplatform op Facebook geworden: dat hebben drie mensen in ons kantoor in München klaargespeeld. Zij zijn degene binnen het bedrijf die zich nadrukkelijk focussen op de Nederlandse markt. We geloven niet in kantoren in verschillende landen", tekende Twinkle op bij CEO Ingo Heinrich.

 

Stylefruits is momenteel al beschikbaar in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en Polen, maar de Duitsers willen binnen korte tijd ook uitbreiden naar Spanje, Turkije, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.