Stylefruits gaat ook kinderkleding verkopen

Stylefruits gaat ook kinderkleding verkopen

Online damesmodeverkoper Stylefruits is van plan om nog dit jaar ook kinderkleding aan te bieden. Het Duitse bedrijf wil zo ingaan op een vraag van de klanten en mikt meteen ook op geografische expansie.

Sociale media belangrijk

Stylefruits doet voorlopig voornamelijk dienst als doorverwijssite voor vrouwenmode: consumenten kunnen er kledij vinden van verschillende aanbieders en kunnen ook eigen outfits samenstellen en op de website plaatsen, ter inspiratie van andere bezoekers. Naast vrouwenmode biedt het ook woonartikelen aan, een segment dat momenteel al goed is voor 15 procent van de omzet.

 

"Facebook is voor ons een belangrijk medium om fans te genereren. In jullie land zijn wij het grootste fashionplatform op Facebook geworden: dat hebben drie mensen in ons kantoor in München klaargespeeld. Zij zijn degene binnen het bedrijf die zich nadrukkelijk focussen op de Nederlandse markt. We geloven niet in kantoren in verschillende landen", tekende Twinkle op bij CEO Ingo Heinrich.

 

Stylefruits is momenteel al beschikbaar in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en Polen, maar de Duitsers willen binnen korte tijd ook uitbreiden naar Spanje, Turkije, Italië, Scandinavië en de Verenigde Staten.

Tags: