UwBoodschappen.be verovert Oost-Vlaanderen

UwBoodschappen.be verovert Oost-Vlaanderen

Het platform UwBoodschappen.be is bezig met een stevige expansie in Oost-Vlaanderen. De dienst staat in voor de thuislevering van online bestellingen bij kleinere lokale handelaars. Momenteel heeft het al 6.500 ingeschreven klanten.

Gratis levering

UwBoodschappen.be is beschikbaar in 26 regio’s in Oost-Vlaanderen en heeft momenteel al ongeveer 3.000 online bestellingen aan huis geleverd. Onlangs sloten ook zes handelaars uit de regio Deinze zich aan bij het platform: Bakkerij Blanchaert uit Sint-Martens-Leerne, Patisserie Dumalin, Slagerij Peter en Isabel en Drinks 4 U uit Deinze, Keurslager Paul en Dorien uit Petegem-Aan-De-Leie en De Dorpstuin uit Machelen.

 

"Ons doel is om een online supermarktdienst met lokale speciaalzaken aan te bieden", zegt Ewout Killemaes van UwBoodschappen.be aan HLN. "Er komen meer en meer supermarkten bij met een versafdeling en de concurrentie met de kleine zelfstandigen is voelbaar. Met onze thuisservice willen we de kwaliteit en de versheid van de producten van lokale handelaars uitspelen door ze gemakkelijker tot bij de consument te brengen."

 

In elke nieuwe regio gaat de service van start met twee bakkers, twee slagers, twee groentewinkels en een drankencentrale. Nadien kan dat aanbod nog uitgebreid worden. Bestellingen worden elke woensdagavond gratis aan huis geleverd, zelfs al gaat het enkel om een brood.