V&D kiest voor mobiel gemak op nieuwe website

V&D kiest voor mobiel gemak op nieuwe website

Warenhuisketen V&D heeft zijn website helemaal aangepast. De ontwikkeling gebeurde volledig met mobiele toestellen in het achterhoofd, waardoor de website nu ook vlot te bezoeken is met tablets en smartphones.

Persoonlijk advies

Naast een responsive design is er voortaan ook meer aandacht voor persoonlijk advies van de klant. "Ons doel is om elke klant het juiste product te adviseren. Met het nieuwe platform Demandware en ons nieuw ordermanagementsysteem hebben we hier veel mogelijkheden voor. Zowel op VD.nl als voor de total retailstrategie van V&D, nu en in de toekomst", zegt Ken Fontijn, Director E-commerce bij de keten.


Op die manier kunnen klanten, volgens de warenhuisgroep, voortaan sneller en meer uitgebreide productinformatie vinden. Op een productoverzichtpagina is bijvoorbeeld meteen zichtbaar in welke kleuren en maten de producten zichtbaar zijn. Producten kunnen daar ook op een wensenlijst geplaatst worden. V&D wil bovendien tonen welke gelijkaardige artikelen door andere klanten werden gekocht.


Visueel heeft V&D gekozen voor een frissere look & feel met onder andere grotere afbeeldingen.

Tags: