Vedett heeft eigen webshop

Vedett heeft eigen webshop

Biermerk Vedett heeft een eigen webshop gelanceerd. Daar wordt niet het bier verkocht, maar wel enkele ludieke gadgets die het retro maar trendy imago van het merk in de kijker zetten.

Ludieke gadgets

Bezoekers van de webshop kunnen zo onder andere een retrohorloge, een T-shirt, kauwgom en een schoudertas kopen, allemaal voorzien van het logo van Vedett. Daarnaast worden er ook verschillende glazen, bierkaartjes, een flessenopener en zelfs een papieren klok verkocht. Ook de gepersonaliseerde bierlabels kunnen op de webshop besteld worden.

 

 De Vedett Superett, zoals de webshop werd genoemd, is onderdeel van beergiftsbelgium, dat ook al webshops van Duvel, La Chouffe en Liefmans onder dak heeft. Ze draaien dan ook allemaal op hetzelfde platform en gebruikers kunnen met één account aankopen doen over de verschillende webshops heen. Voortaan kan dat dus ook bij de Vedett Superett.

 

Vedett wordt al sinds 1945 verkocht, maar werd lange tijd slechts bij een beperkt aantal caféuitbaters aangeboden door Duvel Moortgat. Sinds 2003 is het echter te vinden in heel wat meer cafés en restaurants en heeft het een goed imago uitgebouwd bij een jong en trendy publiek.