Vedett heeft eigen webshop | RetailDetail

Vedett heeft eigen webshop

Vedett heeft eigen webshop

Biermerk Vedett heeft een eigen webshop gelanceerd. Daar wordt niet het bier verkocht, maar wel enkele ludieke gadgets die het retro maar trendy imago van het merk in de kijker zetten.

Ludieke gadgets

Bezoekers van de webshop kunnen zo onder andere een retrohorloge, een T-shirt, kauwgom en een schoudertas kopen, allemaal voorzien van het logo van Vedett. Daarnaast worden er ook verschillende glazen, bierkaartjes, een flessenopener en zelfs een papieren klok verkocht. Ook de gepersonaliseerde bierlabels kunnen op de webshop besteld worden.

 

 De Vedett Superett, zoals de webshop werd genoemd, is onderdeel van beergiftsbelgium, dat ook al webshops van Duvel, La Chouffe en Liefmans onder dak heeft. Ze draaien dan ook allemaal op hetzelfde platform en gebruikers kunnen met één account aankopen doen over de verschillende webshops heen. Voortaan kan dat dus ook bij de Vedett Superett.

 

Vedett wordt al sinds 1945 verkocht, maar werd lange tijd slechts bij een beperkt aantal caféuitbaters aangeboden door Duvel Moortgat. Sinds 2003 is het echter te vinden in heel wat meer cafés en restaurants en heeft het een goed imago uitgebouwd bij een jong en trendy publiek.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Duvel Moortgat breekt records

27/06/2018

Brouwerij Duvel Moortgat heeft alweer een bijzonder succesvol jaar achter de rug. Dat levert de familiale aandeelhouders van de brouwer achter Duvel, Vedett en La Chouffe behoorlijk wat geld op.

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.