Vente-Exclusive.com start samenwerking met Delhaize | RetailDetail

Vente-Exclusive.com start samenwerking met Delhaize

Vente-Exclusive.com start samenwerking met Delhaize

Vente-Exclusive.com heeft voor het eerste een samenwerking afgesloten met een Belgische supermarkt. Het gaat een waardebon van 100 euro voor de online shop van Delhaize verkopen aan 80 euro.

“Nieuwe mijlpaal”

“De samenwerking met Delhaize is een nieuwe mijlpaal in het zoeken naar variatie en originele aanbiedingen op maat van de behoeften van de leden. Het partnership met Delhaize toont aan dat de ‘shop smart, feel great’-tagline een filosofie is die Vente-Exclusive.com elke dag concreet maakt voor haar leden”, staat te lezen in het persbericht. Naast de korting van 20 euro kunnen klanten die voor het eerst gebruik maken van de webshop van Delhaize hun boodschappen gratis afhalen of aan huis laten leveren.

 

Vente-Exclusive is met vijf miljoen geregistreerde gebruikers en 230.000 unieke bezoekers per dag marktleider in België binnen online privéverkopen van mode- en lifestyle artikelen. In 2016 groeide het bedrijf nog met 50% en nam het honderd nieuwe werknemers in dienst.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Delhaize-topman Xavier Piesvaux drukt het gaspedaal in

02/06/2018

Delhaize moet sneller en wendbaarder worden. De introductie van een Nutri-Score, de ontwikkeling van een nieuw type conveniencestore en de upgrade naar een nieuwe generatie supermarkt staan dit jaar op het programma.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Ahold Delhaize groeit vooral online

09/05/2018

Fusiegroep Ahold Delhaize blikt terug op een degelijk eerste kwartaal dankzij een ommekeer in België, goede prestaties in de Verenigde Staten en een sterke groei online. Ongunstige wisselkoersen bederven het feestje een beetje.