Vente-privee neemt Poolse sectorgenoot over | RetailDetail

Vente-privee neemt Poolse sectorgenoot over

Vente-privee neemt Poolse sectorgenoot over

De Franse groep Vente-privee heeft een meerderheidsaandeel verworden in zlotewyprzedaze.pl, de marktleider op vlak van dagaanbiedingen in Polen. Vente-privee zet zo een nieuwe stap in zijn Europese expansie.

Management behoudt leiding

“Deze acquisitie illustreert de langetermijnvisie van onze groep en is een nieuwe stap in onze sterke Europese ontwikkeling. We kijken met respect naar het werk dat geleverd werd door de stichters en de managers van zlotewyprzedaze.pl en zijn dankbaar voor hun steun bij het verderzetten van ons Europees avontuur, dat zich nu uitbreidt naar Polen. De teams en het organisatiemodel stemmen volledig overeen met onze waarden en onze ambities” aldus Jacques-Antoine Granjon, CEO en stichter van vente-privee.com.

 

Het management van zlotewyprzedaze.pl blijft dan ook gewoon op zijn plaats en zal autonoom de werking van de Poolse website aansturen. Dankzij deze samenwerking kan zlotewyprzedaze.pl haar klanten toegang verlenen tot 6.000 unieke, internationale merken tegen speciale prijzen. Ons businessmodel ondersteunt eveneens de promotie en de distributie van Poolse merken op de Europese markt” zegt Maciej Dulski, CEO van zlotewyprzedaze.pl.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.