Vente-privee neemt Poolse sectorgenoot over | RetailDetail

Vente-privee neemt Poolse sectorgenoot over

Vente-privee neemt Poolse sectorgenoot over

De Franse groep Vente-privee heeft een meerderheidsaandeel verworden in zlotewyprzedaze.pl, de marktleider op vlak van dagaanbiedingen in Polen. Vente-privee zet zo een nieuwe stap in zijn Europese expansie.

Management behoudt leiding

“Deze acquisitie illustreert de langetermijnvisie van onze groep en is een nieuwe stap in onze sterke Europese ontwikkeling. We kijken met respect naar het werk dat geleverd werd door de stichters en de managers van zlotewyprzedaze.pl en zijn dankbaar voor hun steun bij het verderzetten van ons Europees avontuur, dat zich nu uitbreidt naar Polen. De teams en het organisatiemodel stemmen volledig overeen met onze waarden en onze ambities” aldus Jacques-Antoine Granjon, CEO en stichter van vente-privee.com.

 

Het management van zlotewyprzedaze.pl blijft dan ook gewoon op zijn plaats en zal autonoom de werking van de Poolse website aansturen. Dankzij deze samenwerking kan zlotewyprzedaze.pl haar klanten toegang verlenen tot 6.000 unieke, internationale merken tegen speciale prijzen. Ons businessmodel ondersteunt eveneens de promotie en de distributie van Poolse merken op de Europese markt” zegt Maciej Dulski, CEO van zlotewyprzedaze.pl.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.