Vergelijk.nl geeft ook fysieke winkels een score | RetailDetail

Vergelijk.nl geeft ook fysieke winkels een score

Vergelijk.nl geeft ook fysieke winkels een score

Consumenten kunnen bij Vergelijk.nl voortaan ook fysieke winkels beoordelen. Momenteel hebben ruim duizend filialen zich aangesloten bij de dienst, waarvan de eerste scores binnenkort zichtbaar zullen worden.

"Breder beeld creëren"

Om de nieuwe dienst onder de aandacht te brengen werd Autoshop De Tijger uitgeroepen tot de eerste 'Winkel van de Maand', als eerste lokale winkel die zowel met zijn webshop als fysieke vestiging te vinden was op Vergelijk.nl. Ondertussen zijn al enkele honderden lokale winkels en meer dan duizend filialen van adverteerders van de vergelijkingssite aangesloten.

 

Vergelijk.nl wil met de nieuwe service een breder beeld creëren voor zijn bezoekers, maar ook voor de winkels en ketens. "We kunnen straks bijvoorbeeld mensen benaderen die een product reserveren of een terugbelverzoek plaatsen op onze site. Maar we kijken ook naar andere kanalen", zegt Patrick Coopmans, manager b2b bij Vergelijk.nl aan Twinkle.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.