Vergelijk.nl geeft ook fysieke winkels een score | RetailDetail

Vergelijk.nl geeft ook fysieke winkels een score

Vergelijk.nl geeft ook fysieke winkels een score

Consumenten kunnen bij Vergelijk.nl voortaan ook fysieke winkels beoordelen. Momenteel hebben ruim duizend filialen zich aangesloten bij de dienst, waarvan de eerste scores binnenkort zichtbaar zullen worden.

"Breder beeld creëren"

Om de nieuwe dienst onder de aandacht te brengen werd Autoshop De Tijger uitgeroepen tot de eerste 'Winkel van de Maand', als eerste lokale winkel die zowel met zijn webshop als fysieke vestiging te vinden was op Vergelijk.nl. Ondertussen zijn al enkele honderden lokale winkels en meer dan duizend filialen van adverteerders van de vergelijkingssite aangesloten.

 

Vergelijk.nl wil met de nieuwe service een breder beeld creëren voor zijn bezoekers, maar ook voor de winkels en ketens. "We kunnen straks bijvoorbeeld mensen benaderen die een product reserveren of een terugbelverzoek plaatsen op onze site. Maar we kijken ook naar andere kanalen", zegt Patrick Coopmans, manager b2b bij Vergelijk.nl aan Twinkle.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.