WeAreLabels neemt welikefashion.com over | RetailDetail

WeAreLabels neemt welikefashion.com over

WeAreLabels neemt welikefashion.com over

Modewebwinkel Welikefashion.com, dat in januari failliet werd verklaard, is in handen gekomen van WeAreLabels. Halverwege volgende maand zou de webshop opnieuw zijn virtuele deuren moeten openen.

"Flinke slag"

WeAreLabels ziet de overname van welikefashion.com als een manier om zijn positie in Nederland te verbeteren. "We hebben er alle vertrouwen in dat we met de overname van deze site een flinke slag slaan", zegt de eigenaar van WeAreLabels, Pieter-Bas Broeke, aan RetailNews.

 

WeAreLabels heeft momenteel al vier eigen winkels in Amsterdam, naast een shop-in-shop in de Amsterdamse conceptstore Hutspot. De eerste stappen in het succes van de modeketen werden echter online gezet en met de overname van Welikefashion.com hoopt het bedrijf die lijn door te trekken.

 

Welikefashion.com werd in 2002 opgericht onder de naam Netalsindefilm.nl door de zussen Marianne en Barbara van Leeuwen. Later kwam er ook een fysieke winkel. Het bedrijf werd in januari failliet verklaard, na teleurstellende omzetten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.