Webshop Free Record Shop verkoopt opnieuw

Webshop Free Record Shop verkoopt opnieuw

Boekenvoordeel heeft het domein frs.nl opnieuw in dienst genomen als webshop. De website van entertainmentketen Free Record Shop werd niet meer gebruikt sinds het faillissement van de keten.

Volwaardige e-tailer worden

Na het faillissement nam Boekenvoordeel de domeinnamen frs.nl en freerecordshop.nl over. Toen vertelde het al dat er zeker nog plannen waren om ze ook daadwerkelijk te gebruiken. Sinds het voorbije weekend worden er weer films, series en muziek verkocht. De verzendkosten zijn 2,99 euro. Voorlopig kunnen bestellingen wel nog niet worden afgehaald of geretourneerd in de winkels van Boekenvoordeel.


Boekenvoordeel had eerder ook al shop-in-shops geplaatst in zijn winkels met de producten van het teloorgegane Free Record Shop. Het zegt nu te willen uitgroeien tot een volwaardige e-tailer, aldus Twinkle.


De Nederlandse winkelketen Boekenvoordeel heeft momenteel meer dan 120 winkels in België en Nederland. De Belgische website van Free Record Shop, die ook in handen is van Boekenvoordeel, wordt voorlopig enkel gebruikt als virtuele etalage. Klanten worden er doorverwezen naar de winkels van Boekenvoordeel.

Tags: