Webshop Free Record Shop verkoopt opnieuw | RetailDetail

Webshop Free Record Shop verkoopt opnieuw

Webshop Free Record Shop verkoopt opnieuw

Boekenvoordeel heeft het domein frs.nl opnieuw in dienst genomen als webshop. De website van entertainmentketen Free Record Shop werd niet meer gebruikt sinds het faillissement van de keten.

Volwaardige e-tailer worden

Na het faillissement nam Boekenvoordeel de domeinnamen frs.nl en freerecordshop.nl over. Toen vertelde het al dat er zeker nog plannen waren om ze ook daadwerkelijk te gebruiken. Sinds het voorbije weekend worden er weer films, series en muziek verkocht. De verzendkosten zijn 2,99 euro. Voorlopig kunnen bestellingen wel nog niet worden afgehaald of geretourneerd in de winkels van Boekenvoordeel.


Boekenvoordeel had eerder ook al shop-in-shops geplaatst in zijn winkels met de producten van het teloorgegane Free Record Shop. Het zegt nu te willen uitgroeien tot een volwaardige e-tailer, aldus Twinkle.


De Nederlandse winkelketen Boekenvoordeel heeft momenteel meer dan 120 winkels in België en Nederland. De Belgische website van Free Record Shop, die ook in handen is van Boekenvoordeel, wordt voorlopig enkel gebruikt als virtuele etalage. Klanten worden er doorverwezen naar de winkels van Boekenvoordeel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.