Webshop V&D maakt achteraf betalen mogelijk | RetailDetail

Webshop V&D maakt achteraf betalen mogelijk

Webshop V&D maakt achteraf betalen mogelijk

Klanten van de webwinkel van V&D hoeven niet meer direct hun aankopen te betalen. Ze kunnen voortaan rustig wachten tot ze het product gekregen en bekeken hebben, en pas daarna afrekenen.

Ook zonder bankpas bestellen

V&D werkt voor de dienst samen met betaalbedrijf Klarna. De mogelijkheid kan worden gebruikt voor betalingen tot 200 euro en kost 95 cent extra. Zo wordt het ook mogelijk om zonder bankpas een bestelling te plaatsen.

 

"Zeker tijdens het Prijzencircus zal het voor consumenten een stuk gemakkelijker worden om artikelen te bestellen. Voor V&D zelf wordt het eenvoudiger, omdat we het volledige factureringsproces voor hen verzorgen", zegt Nicolas Debaig van Klarna Nederland aan Textilia.Klarna bestaat sinds 2005 en neemt het betalingsrisico voor webwinkels over. De onderneming werkt sinds begin dit jaar al samen met Neckermann en heeft ook onder meer Supertrash en Jeansonline als klanten. Internationaal maken er al 18.000 webwinkels in zeven landen gebruik van de betalingsoplossingen van Klarna.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.