Wehkamp breidt schoenenassortiment uit | RetailDetail

Wehkamp breidt schoenenassortiment uit

Wehkamp breidt schoenenassortiment uit

E-tailer Wehkamp.nl heeft een deal gesloten met Van den Assem Schoenen en neemt zo meer dan vijftig nationale en internationale schoenenmerken extra op in zijn assortiment.

Volledig assortiment online

Van den Assem is een schoenenketen met zestien winkels in de regio rond Rotterdam, die naast schoenen ook tassen en andere accessoires verkoop . Het heeft ook twee eigen webwinkels met Assem.nl en Shoeclub.nl. Het familiebedrijf bestaat al meer dan honderd jaar.

 

Dankzij de samenwerking tussen Van den Assem Schoenen en Wehkamp.nl zullen de komende periode alle merken die verkocht worden door de schoenenketen hun weg vinden naar Wehkamp.nl, al zal in het begin wel slechts een deel van het assortiment online geplaatst worden.

 

"Samen met Van den Assem geven we verder vorm aan ons merkportfolio en bieden we de klant een actueel en passend aanbod", zegt Filip Otten van Wehkamp tegen Twinkle. De webshop vult zo hiaten op in het assortiment die al veelvuldig werden gezocht door klanten op de site. Naast de samenwerking met Van den Assem Schoenen heeft Wehkamp.nl ook al strategische overeenkomsten met onder andere vanHaren, Mango en Scapino.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.