Wehkamp breidt schoenenassortiment uit

Wehkamp breidt schoenenassortiment uit

E-tailer Wehkamp.nl heeft een deal gesloten met Van den Assem Schoenen en neemt zo meer dan vijftig nationale en internationale schoenenmerken extra op in zijn assortiment.

Volledig assortiment online

Van den Assem is een schoenenketen met zestien winkels in de regio rond Rotterdam, die naast schoenen ook tassen en andere accessoires verkoop . Het heeft ook twee eigen webwinkels met Assem.nl en Shoeclub.nl. Het familiebedrijf bestaat al meer dan honderd jaar.

 

Dankzij de samenwerking tussen Van den Assem Schoenen en Wehkamp.nl zullen de komende periode alle merken die verkocht worden door de schoenenketen hun weg vinden naar Wehkamp.nl, al zal in het begin wel slechts een deel van het assortiment online geplaatst worden.

 

"Samen met Van den Assem geven we verder vorm aan ons merkportfolio en bieden we de klant een actueel en passend aanbod", zegt Filip Otten van Wehkamp tegen Twinkle. De webshop vult zo hiaten op in het assortiment die al veelvuldig werden gezocht door klanten op de site. Naast de samenwerking met Van den Assem Schoenen heeft Wehkamp.nl ook al strategische overeenkomsten met onder andere vanHaren, Mango en Scapino.

Tags: