Wehkamp profileert zich als 'grootste online warenhuis'

Wehkamp profileert zich als 'grootste online warenhuis'

Wehkamp heeft de slogan "eerst Wehkamp" laten vallen. In de nieuwe reclamecampagne profileert de onderneming zich als "het grootste online warenhuis van Nederland".

"Catalogus hebben we al lang niet meer"

De campagne is ontwikkeld door het bureau TBWA/Neboko, dat onder meer ook voor Albert Heijn actief is. De campagne is vooral bedoeld om het merk Wehkamp.nl te versterken, vernam Twinkle. Dit gebeurt onder meer door duidelijk te maken dat Wehkamp tegenwoordig met een groot aantal bekende modemerken samenwerkt en het assortiment heeft uitgebreid met veel nieuwe assortimentsgroepen.

 

Volgens Wehkamp-topman Gert van de Weerdhof is in studies naar voren gekomen dat het merk Wehkamp nog sterker geladen kan worden voor klanten. Dat komt in de eerste reclamespot ook duidelijk naar voren. "Sommige mensen denken bij Wehkamp nog steeds aan een catalogus. Hebben we al lang niet meer", zo wordt in de eerste reclamespot met de nieuwe reclameslogan expliciet vermeld door de hoofdrolspeler. Volgende reclamespots zullen gaan over het assortiment in 'living' en 'beauty'.

Tags: