Winkelstraat.nl haalt retourzendingen zelf op | RetailDetail

Winkelstraat.nl haalt retourzendingen zelf op

Winkelstraat.nl haalt retourzendingen zelf op

Klanten die een bestelling van Winkelstraat.nl willen terugsturen, kunnen hun pakketje voortaan ook gewoon thuis laten ophalen. Daarnaast is de webshop bezig met het uittesten van verzending op de dag zelf.

Eenvoudiger voor de klant

De dienst van Winkelstraat.nl is niet gratis: om een retourzending thuis te laten ophalen, wordt een bijdrage van 7,95 euro gevraagd. Koeriersdienst UPS zorgt dan voor de verdere afhandeling. "Snel je geld terug zonder zelf de deur uit te hoeven én nooit meer je bonnetje met track & trace nummer bewaren. Dat willen onze klanten", zegt CEO Joost van der Veer over de nieuwe service aan Twinkle.

 

Winkelstraat.nl werkt daarnaast ook al een tijdje samen met koeriersdienst Loopjongens om bestellingen nog dezelfde dag bij de klant thuis te krijgen. Wie een bestelling voor 15u plaatst kan zijn of haar pakje dezelfde dag nog laten leveren. De service geldt wel enkel voor een grote regio rond de Randstad. Momenteel betaalt een consument 19,95 euro om een pakje nog dezelfde te laten leveren, al is de normale prijs 29,95 euro.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.