Winkelstraat.nl haalt retourzendingen zelf op | RetailDetail

Winkelstraat.nl haalt retourzendingen zelf op

Winkelstraat.nl haalt retourzendingen zelf op

Klanten die een bestelling van Winkelstraat.nl willen terugsturen, kunnen hun pakketje voortaan ook gewoon thuis laten ophalen. Daarnaast is de webshop bezig met het uittesten van verzending op de dag zelf.

Eenvoudiger voor de klant

De dienst van Winkelstraat.nl is niet gratis: om een retourzending thuis te laten ophalen, wordt een bijdrage van 7,95 euro gevraagd. Koeriersdienst UPS zorgt dan voor de verdere afhandeling. "Snel je geld terug zonder zelf de deur uit te hoeven én nooit meer je bonnetje met track & trace nummer bewaren. Dat willen onze klanten", zegt CEO Joost van der Veer over de nieuwe service aan Twinkle.

 

Winkelstraat.nl werkt daarnaast ook al een tijdje samen met koeriersdienst Loopjongens om bestellingen nog dezelfde dag bij de klant thuis te krijgen. Wie een bestelling voor 15u plaatst kan zijn of haar pakje dezelfde dag nog laten leveren. De service geldt wel enkel voor een grote regio rond de Randstad. Momenteel betaalt een consument 19,95 euro om een pakje nog dezelfde te laten leveren, al is de normale prijs 29,95 euro.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.