Winkelstraat.nl haalt retourzendingen zelf op

Winkelstraat.nl haalt retourzendingen zelf op

Klanten die een bestelling van Winkelstraat.nl willen terugsturen, kunnen hun pakketje voortaan ook gewoon thuis laten ophalen. Daarnaast is de webshop bezig met het uittesten van verzending op de dag zelf.

Eenvoudiger voor de klant

De dienst van Winkelstraat.nl is niet gratis: om een retourzending thuis te laten ophalen, wordt een bijdrage van 7,95 euro gevraagd. Koeriersdienst UPS zorgt dan voor de verdere afhandeling. "Snel je geld terug zonder zelf de deur uit te hoeven én nooit meer je bonnetje met track & trace nummer bewaren. Dat willen onze klanten", zegt CEO Joost van der Veer over de nieuwe service aan Twinkle.

 

Winkelstraat.nl werkt daarnaast ook al een tijdje samen met koeriersdienst Loopjongens om bestellingen nog dezelfde dag bij de klant thuis te krijgen. Wie een bestelling voor 15u plaatst kan zijn of haar pakje dezelfde dag nog laten leveren. De service geldt wel enkel voor een grote regio rond de Randstad. Momenteel betaalt een consument 19,95 euro om een pakje nog dezelfde te laten leveren, al is de normale prijs 29,95 euro.

Tags: