Woonexpress beschikbaar via Bol.com | RetailDetail

Woonexpress beschikbaar via Bol.com

Woonexpress beschikbaar via Bol.com

(Woonexpress heeft een deal gesloten om de producten van zijn woonwinkel te verkopen via Bol.com. Woonexpress heeft ook acht fysieke filialen in Nederland.

Onderdeel van Plaza-programma

Woonexpress hoopt via de samenwerkingen met Bol.com zijn online omzet omhoog te duwen. Het handelt de bestellingen via Bol.com volledig zelf af en het zorgt ook voor contact met de klant indien nodig. In ruil voor de virtuele etalage geleverd door Bol.com krijgt de Ahold-dochter commissie op producten die via de site verkocht worden. Ondertussen werken al duizenden fysieke retailers op die manier samen met Bol.com, via het Plaza-programma.

 

Woonexpress is onderdeel van De Mandemakers Groep, dat naast meubels ook keukens en sanitair verkoopt. Woonexpress heeft al een tijdje een eigen Nederlandse webwinkel, maar nu komt er dus een extra verkoopplatform bij.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.