Xenos opent webwinkel

Xenos opent webwinkel

Woonwinkel Xenos heeft een eigen webshop geopend, waar klanten meer dan tweeduizend producten online kunnen bestellen. Bestellingen kunnen thuis worden bezorgd of afgehaald in één van de filialen.

Gratis verzending boven 30 euro

Onder de 30 euro betaalt de klant 2,99 euro voor levering aan huis, boven dat bedrag wordt gratis geleverd. Ophalen is gratis, voor welk bedrag dan ook. De bestellingen worden klaargemaakt in het fulfilmentcenter van de keten in Waalwijk en verzonden met PostNL.

 

In oktober van vorig jaar werd al duidelijk dat Xenos een eigen webshop zou krijgen. Toen was het de bedoeling dat die in januari 2015 de deuren zou openen, maar dat werd dus met enkele maanden uitgesteld.

 

Blokker Holding, waar Xenos deel van uitmaakt, bundelde eind vorig jaar al zijn e-commerceactiviteiten in het nieuwe servicecenter Nextail. Daar wordt alle marketing en online development van de verschillende ketens aangepakt. Zo wil Blokker Holding er sneller voor zorgen dat de omnichannelactiviteiten geïmplementeerd worden. Blokker Holding wil in 2017 300 miljoen euro online omzet halen. In 2013 was dat nog maar 79 miljoen euro.

Tags: