Zalando test zondaglevering in België | RetailDetail

Zalando test zondaglevering in België

Zalando test zondaglevering in België

Zalando heeft het voorbije weekend voor de eerste keer een test uitgevoerd met leveringen op zondag. Een aantal klanten heeft gisteren als primeur hun pakje aan huis ontvangen.

Zo gemakkelijk mogelijk maken

“We testen onze nieuwe diensten continu om te voldoen aan de verschillende wensen van de klant én om online shoppen zo makkelijk mogelijk te maken. Wij geloven dat onze klanten in de gelegenheid moeten zijn de dienstverlening te kiezen die het beste bij hen past. We zijn dan ook erg benieuwd hoe onze Belgische klanten de dienst zullen ontvangen”, aldus Ken Fontijn.

 

Voorlopig gaat het over een éénmalige test, maar de kans is groot dat de service in de toekomst vast wordt aangeboden, al dan niet tegen een extra kost voor de klant. Met de levering op zondag wil Zalando zijn klanten nog een extra optie geven om te bepalen waar en wanneer zij hun pakje willen ontvangen. Het is trouwens de eerste keer dat Zalando zo'n nieuwe service in primeur uittest in België.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Amazon gaat zelf pakjes bezorgen

29/06/2018

Amazon lanceert zijn eigen bezorgdienst in de Verenigde Staten: de online reus wil zo minder afhankelijk worden van pakjesdiensten als UPS en denkt kosten te kunnen besparen.

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

De smartphone kiest jouw cadeaus op Zalando

06/06/2018

Je smartphone vragen om een cadeautje te zoeken op Zalando, het kan vanaf dit najaar. Zalando en Google werken samen aan een chatbot voor de virtuele Google Assistant, die in elke Android-smartphone zit. De bot helpt je cadeaus kiezen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.