Zalando test zondaglevering in België | RetailDetail

Zalando test zondaglevering in België

Zalando test zondaglevering in België

Zalando heeft het voorbije weekend voor de eerste keer een test uitgevoerd met leveringen op zondag. Een aantal klanten heeft gisteren als primeur hun pakje aan huis ontvangen.

Zo gemakkelijk mogelijk maken

“We testen onze nieuwe diensten continu om te voldoen aan de verschillende wensen van de klant én om online shoppen zo makkelijk mogelijk te maken. Wij geloven dat onze klanten in de gelegenheid moeten zijn de dienstverlening te kiezen die het beste bij hen past. We zijn dan ook erg benieuwd hoe onze Belgische klanten de dienst zullen ontvangen”, aldus Ken Fontijn.

 

Voorlopig gaat het over een éénmalige test, maar de kans is groot dat de service in de toekomst vast wordt aangeboden, al dan niet tegen een extra kost voor de klant. Met de levering op zondag wil Zalando zijn klanten nog een extra optie geven om te bepalen waar en wanneer zij hun pakje willen ontvangen. Het is trouwens de eerste keer dat Zalando zo'n nieuwe service in primeur uittest in België.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Winst Zalando totaal weggeveegd

08/05/2018

De Duitse e-tailer Zalando zag in het eerste kwartaal van 2018 zijn winst als sneeuw voor de zon verdwijnen: 5,1 miljoen euro nettowinst ging over in 15 miljoen verlies. De omzet steeg wel met 22% dankzij forse investeringen.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Picnic bouwt distributiecentrum vlakbij België

23/04/2018

Vorige week nog maakte Picnic bekend zijn service uit te breiden naar twee nieuwe Noord-Brabantse steden; vandaag kondigt de online supermarkt de bouw van een distributiecentrum in Eindhoven aan. Het magazijn moet in mei al operationeel zijn.

Distributeurs en transporteurs eisen schonere vrachtwagens

19/04/2018

35 bedrijven, waaronder Colruyt, Carrefour en Ikea, vragen dat Europa de constructeurs van vrachtwagens verplicht de uitstoot tegen 2025 met een vierde terug te dringen. “Totaal onrealistisch”, reageert de spreekbuis van de constructeurs.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.