Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel

Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel

Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel
Furnified

Van 28 april tot en met 28 juni kunnen liefhebbers van Furnified terecht in de Brusselse Sablon-wijk, waar de Belgische meubelketen een pop-upwinkel opent. Daarnaast heeft het merk ook twee vaste showrooms in Antwerpen en in Amsterdam.

 

Betaalbaar vakmanschap

Furnified staat sinds de oprichting in 2015 bekend om zijn authentieke en betaalbare meubels, die het merk verkoopt via de eigen woonwebshop en etaleert in twee showrooms in Antwerpen en Amsterdam. Daar voegt het Belgische meubelmerk nu tijdelijk een pop-upwinkel aan toe in de prestigieuze Brusselse wijk ‘Le Sablon’

 

Furnified werd als online meubelwinkel opgericht door Dimitri De Vocht, die nog steeds betrokken is bij het ontwerp van de meubelcollecties. Alle creaties van het merk kenmerken zich naar eigen zeggen door vakmanschap en een uniek maar betaalbaar design dat in-house tot stand komt: de meubelen worden geproduceerd in kleinschalige ateliers en bereiken de klant rechtstreeks, zonder tussenschakels tussen ontwerp en verzending. Furnified werkt bovendien met gerecupereerde materialen en beperkte oplagen, waardoor de kosten van het magazijn de pan niet uitrijzen. 

 

Liefhebbers van het Belgische merk zijn welkom in de tijdelijke winkel die Furnified vanaf 28 april tot en met 28 juni in Brussel opent.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

Carpetright sluit 1 op 5 winkels in het VK

13/04/2018

Carpetright, dat het afgelopen jaar terechtkwam in een neerwaartse spiraal, moet een vijfde van zijn winkels in thuisland Groot-Brittannië sluiten om het hoofd boven water te houden. Zo’n 300 mensen verliezen hun job bij de tapijtwinkelketen.