Almere krijgt grootste Mango van Nederland | RetailDetail

Almere krijgt grootste Mango van Nederland

Almere krijgt grootste Mango van Nederland

De Spaanse modeketen Mango opent in maart in Almere een winkel met een oppervlakte van 800 m², meteen de grootste vestiging van het merk in Nederland. De winkel zal een plek krijgen in Cityhall Almere.

Ruime kinderafdeling

Naast de normale damescollectie zullen ook de sport- en ondergoedcollecties in de winkel ruim aan bod komen. Daarnaast wordt er ruimte voorzien voor een grote kinderafdeling, waar onder andere het nieuwe label 'Baby's' zal verkocht worden.

 

Pere Rius Costa, area manager van Mango, zegt verheugd te zijn met de keuze voor Almere: "De nieuwe locatie leent zich door het grote winkeloppervlak en de opvallend hoge gevel perfect voor de uitgebreide collecties die we er gaan verkopen. We verwachten bovendien dat de uitgebreide kinderafdeling goed in de smaak zal vallen bij het kinderrijke Almere."

 

Mango werd in 1984 opgericht in Spanje en heeft momenteel meer dan 2.800 winkels in ruim 100 landen wereldwijd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Winst Zalando totaal weggeveegd

08/05/2018

De Duitse e-tailer Zalando zag in het eerste kwartaal van 2018 zijn winst als sneeuw voor de zon verdwijnen: 5,1 miljoen euro nettowinst ging over in 15 miljoen verlies. De omzet steeg wel met 22% dankzij forse investeringen.

Hugo Boss groeit vooral online sterk

03/05/2018

Het Duitse modemerk Hugo Boss kon tijdens het eerste kwartaal groei optekenen in alle regio's. De omzet van de groep steeg met 5% tot 650 miljoen euro, onder meer dankzij de sterke groei van de eigen webshop.