Almere krijgt grootste Mango van Nederland | RetailDetail

Almere krijgt grootste Mango van Nederland

Almere krijgt grootste Mango van Nederland

De Spaanse modeketen Mango opent in maart in Almere een winkel met een oppervlakte van 800 m², meteen de grootste vestiging van het merk in Nederland. De winkel zal een plek krijgen in Cityhall Almere.

Ruime kinderafdeling

Naast de normale damescollectie zullen ook de sport- en ondergoedcollecties in de winkel ruim aan bod komen. Daarnaast wordt er ruimte voorzien voor een grote kinderafdeling, waar onder andere het nieuwe label 'Baby's' zal verkocht worden.

 

Pere Rius Costa, area manager van Mango, zegt verheugd te zijn met de keuze voor Almere: "De nieuwe locatie leent zich door het grote winkeloppervlak en de opvallend hoge gevel perfect voor de uitgebreide collecties die we er gaan verkopen. We verwachten bovendien dat de uitgebreide kinderafdeling goed in de smaak zal vallen bij het kinderrijke Almere."

 

Mango werd in 1984 opgericht in Spanje en heeft momenteel meer dan 2.800 winkels in ruim 100 landen wereldwijd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).