App Hunkemöller haalt miljoen downloads | RetailDetail

App Hunkemöller haalt miljoen downloads

App Hunkemöller haalt miljoen downloads

De app van Hunkemöller heeft de kaap van één miljoen downloads gerond. Volgens topman Philip Mountford overtreft dit de verwachtingen.

Instellen voorkeuren geeft relevante aanbiedingen

De app maakt het onder meer makkelijk om lingerie volgens maat, kleur en prijs op te zoeken. Eenmaal de voorkeuren ingesteld, wordt vlot een relevante selectie gemaakt. Bovendien doet de app eveneens suggesties voor een volgende aankoop.

 

Ook in de fysieke winkel is de app handig: dankzij een digitaal loyaliteitsprogramma moeten consumenten hun klantenkaart niet steeds bij hebben. Tevens laat de app toe om in de winkel barcodes aan een product in te scannen om er zo meer informatie over te verkrijgen. Uiteraard is er ook een zoekfunctie om de dichtstbijzijnde winkel te vinden.

 

De app is beschikbaar in het Nederlands, Deens, Duits, Engels, Frans, Spaans, Zweeds voor consumenten uit Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zweden en Denemarken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.