The Athlete’s Foot in Dordrecht is heropend

The Athlete’s Foot in Dordrecht is heropend

The Athlete's Foot heeft zijn vestiging in Dordrecht dit weekend feestelijk heropend. De winkel werd aangepast naar het nieuwe concept Sport With Style, waarvan momenteel al 13 winkels te vinden zijn in Nederland.

 

Nieuw concept voor breder publiek

Uitbaters Jeroen en Angelique Boelhouwer beheren drie winkels van The Athlete's Foot en hebben ook nog plannen voor de andere twee vestigingen. "De stores draaien goed en we hebben de winkel in Dordrecht bovenaan de agenda gezet omdat we daar na elf jaar sowieso wilden verbouwen," zegt Jeroen Boelhouwer.

 

"Daarna gaan we Breda en Gorinchem aanpassen volgens Sport with Style. Dit nieuwe, heel eigentijdse concept staat als een huis, zo heb ik ook van collega-ondernemers gehoord. De uitstraling is hoogwaardiger en trekt een bredere doelgroep aan. We zijn er heel positief over en kijken uit naar de heropening."


Het nieuwe concept van The Athlete's Foot moet een breder publiek aanspreken, vooral dankzij de verkoop van een sport lifestyle kledingcollectie. De ondernemers die er al mee aan de slag gingen scoorden sindsdien beduidend beter en er zijn al heel wat aanvragen van andere ondernemers om hun formule ook aan te passen.