Babywinkel Mimi Baby breidt uit in heel Vlaanderen

Babywinkel Mimi Baby breidt uit in heel Vlaanderen

Mimi Baby, het Brugse winkelconcept van Stefanie Bosschem, wordt binnenkort uitgerold naar heel Vlaanderen. De komende jaren moeten er in totaal vijftien winkels van Mimi Baby komen.

Showroom

In september wordt de eerste van die nieuwe vestigingen geopend in Sint-Martens-Latem en in december volgt ook een winkel in Jabbeke. Daarnaast zijn er ook al plannen voor Veurne, Ieper, Jabbeke en enkele locaties in Limburg. Daarbij wordt er steevast samengewerkt met lokale zelfstandigen. “Er zijn twee mogelijkheden om dit concept uit te rollen”, vertelt Bosschem aan Made in West-Vlaanderen. “Eén: een klassieke franchise. Twee: een commissie overeenkomst waarbij de winkelier wordt betaald in functie van de verkoop.”

 

Mimi Baby werd in 2003 opgestart als een gewone winkel, maar is ondertussen omgevormd tot een 'showroom-winkel' waar klanten enkel op afspraak terecht kunnen. Daarnaast kunnen klanten uiteraard terecht op de webshop van de winkel. “Kennelijk beantwoordt deze dubbele insteek aan wat klanten vandaag verwachten”, vertelt Bosschem.