Beenmodemerk Falke opent winkel in Den Haag | RetailDetail

Beenmodemerk Falke opent winkel in Den Haag

Beenmodemerk Falke opent winkel in Den Haag

Het Duitse modehuis Falke, dat gespecialiseerd is in beenmode, heeft in Den Haag een nieuwe winkel geopend. Daar zal het de collecties voor dames, heren en kinderen verkopen. Volgend jaar staan er winkels gepland in Antwerpen en Amsterdam.

"Premium locatie"

De nieuwe vestiging van Falke is te vinden op Het Noordeinde in Den Haag. Bij Falke zijn ze bijzonder tevreden met die locatie. "Bijna een jaar na het openen van onze winkel in Maastricht, is het ons wederom gelukt om een premium locatie te vinden voor onze nieuwe winkel. Het chique karakter van Het Noordeinde in Den Haag is de perfectie locatie hiervoor." legt Ruud Wilbers, commercieel directeur Falke Benelux, uit.


Begin 2016 moet in de Antwerpse Schuttershofstraat ook een filiaal van Falke openen. Tegen het einde van 2016 zal ook Amsterdam een eigen winkel mogen verwelkomen.


Falke werd in 1895 opgericht en wordt nog steeds bestuurd door de familie oprichters. Momenteel worden de collecties wereldwijd verkocht bij meer dan 8.500 verkooppunten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.