Bel&Bo opent deuren in Ring Shopping | RetailDetail

Bel&Bo opent deuren in Ring Shopping

Bel&Bo opent deuren in Ring Shopping

De Belgische modeketen Bel&Bo opent vandaag een nieuwe vestiging in het Ring Shopping Center in Kuurne. Het is het eerste filiaal van de keten in een winkelcentrum. De keten kruipt zo steeds dichter bij de mijlpaal van honderd winkels.

91 winkels en een webshop

Bel&Bo neemt in het Ring Shopping Center zijn intrek in het voormalige pand van Delhaize, waar het een deel van zal overnemen. De nieuwe winkel krijgt zo een oppervlakte van 800 m², waar elk jaar achttien collecties voor heel het gezin zullen worden verkocht.

 

“Ring Shopping Center Kuurne is voor ons een mooie opportuniteit,” zegt CEO Michel Delfosse aan Made in West-Vlaanderen. “Wij zijn ervan overtuigd dat we in België nog veel winkels kunnen openen. Een winkelcentrum is voor ons een primeur, we zijn heel nieuwsgierig naar de resultaten en bovendien zijn we enthousiast om nog eens in de buurt van ons hoofdkantoor te Deerlijk te kunnen vieren.”

 

Bel&Bo bestaat nog maar vijf jaar, maar het kende in die periode al een fikse groei. Met de opening van de winkel in Kuurne telt het bedrijf nu 91 winkels en een eigen webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).