Belloya opent filiaal in Stadshart Amstelveen

Belloya opent filiaal in Stadshart Amstelveen

Modeketen Belloya heeft een nieuwe vestiging geopend in Stadshart Amstelveen. De keten voor dames met grote maten is één van de vele nieuwe huurders die in het najaar van 2016 de deuren openen in het winkelcentrum.

Completer winkelaanbod

Belloya verkoopt als keten kleding gaande van het basisassortiment tot kleding voor een avondje uit, aangevuld met een ruim aanbod accessoires. “De komst van Belloya naar Stadshart Amstelveen zorgt voor een nog completer winkelaanbod. Vooral de mix van grote ketens en kleinere speciaalzaken zoals Belloya maken Stadshart Amstelveen uniek in de regio. Met de komst van Belloya spelen wij in op behoeften van onze bezoekers. Op onze Facebook pagina werd bijvoorbeeld regelmatig gevraagd om winkels waar men grotere maten kan vinden”, aldus manager Ben Verheijen.

 

Bij Stadshart Amstelveen worden de laatste maanden heel wat vernieuwingen doorgevoerd. Er wordt gewerkt aan de overdekte Rembrandtpassage en er komt een facelift van het Stadsplein. In de tweede helft van 2016 kwamen er ook een aantal nieuwe huurders, met merken als N.Z.A., Sport 2000, We Are Labels en Clarks.