Belloya opent filiaal in Stadshart Amstelveen | RetailDetail

Belloya opent filiaal in Stadshart Amstelveen

Belloya opent filiaal in Stadshart Amstelveen

Modeketen Belloya heeft een nieuwe vestiging geopend in Stadshart Amstelveen. De keten voor dames met grote maten is één van de vele nieuwe huurders die in het najaar van 2016 de deuren openen in het winkelcentrum.

Completer winkelaanbod

Belloya verkoopt als keten kleding gaande van het basisassortiment tot kleding voor een avondje uit, aangevuld met een ruim aanbod accessoires. “De komst van Belloya naar Stadshart Amstelveen zorgt voor een nog completer winkelaanbod. Vooral de mix van grote ketens en kleinere speciaalzaken zoals Belloya maken Stadshart Amstelveen uniek in de regio. Met de komst van Belloya spelen wij in op behoeften van onze bezoekers. Op onze Facebook pagina werd bijvoorbeeld regelmatig gevraagd om winkels waar men grotere maten kan vinden”, aldus manager Ben Verheijen.

 

Bij Stadshart Amstelveen worden de laatste maanden heel wat vernieuwingen doorgevoerd. Er wordt gewerkt aan de overdekte Rembrandtpassage en er komt een facelift van het Stadsplein. In de tweede helft van 2016 kwamen er ook een aantal nieuwe huurders, met merken als N.Z.A., Sport 2000, We Are Labels en Clarks.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).